Quote Първоначално публикувано от JinLeeHui View Post
Здравейте,
Съжалявам, Im нови за форуми. Моята работа е да завърши проучване за органични китайски зелен чай.
Ако имате една минута, а след това бихте ли ми съобщение, коя е любимата Ви марка на зелен чай?
Благодаря предварително,
С Джин
хаха ... какво един душ. Сега аз ще трябва да се притеснявате за международни спамърите, както и предполагам ..

Quote Първоначално публикувано от Jesh View Post
Сайтът е сега показва: Резултати 1 - 10 от около 16 200 от coinforums.com. (0,21 секунди) на Google.

Увеличение на трафика е почти 3x сега и ние все още се получават увеличение. Нашият сайт е нов и това е форум + галерия на монети и валута. Ние имаме сега все хитове от 85 различни страни, в сравнение с около 20 преди да инсталирате.

Резултатите са много благоприятни.
Jesh, че е страхотно. Аз съм на път да станат по-изкушени да се опитат това.

между другото, ако не е било споменато по-горе ... Михал, ти си гений, за изобретяването на това. И аз съм изненадан, никой не е Ya купени още.

Можех само да видите, това е още по-популярен през предстоящите години.

Търсех в мрежата на другия ден, и е установено, че е много трудно да се намери превод софтуер за обикновените сайтове. (Без Еврофутбол) Или нещо, което е надеждна и популярни. Всичко, което успях да намеря няколко сенчести компании тук и там. Може би бизнес възможност за някой друг да се възползва от. Наистина бих искал да конвертирате над другите ми сайтове, някъде в бъдещето. (Без Еврофутбол свързани)