Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 18

Тема: Превод на Категория име в URL на

Забранен
    Дата на присъединяване
    Ное 2009
    Място
    САЩ / Мароко

Default Превод на Категория име в URL на

Hi Admin!

Благодаря много за това велико и страхотно Mod, е най-добрият ми и любим мод .

Функцията "Моето искане е превод на име Категория в URL, например в френски и арабски език" Feature Requests "в тази връзка нишка, не се променят. : / Fr/feature-requests/62-traduction-du-nom-de-cat% C3% A9gorie-ДАНС-ле-url.html

Съжалявам за моя лош английски .

Най-добри пожелания.
    Последната промяна е направена от vBET; 04-11-09 В 13:44. Причина: Грешен BBCodes

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Hi RootShell!

Радвам се, че ви харесва Също така - ако вашият английски не е много добро - просто настроите езика по подразбиране в Потребителят CP, и да започнете да пишете на родния си език - в края на този мод е за множество езикови общности

Информация за вашето искане, това е добра идея и той се добавя в TODO списък. Също така ние виждаме някои проблеми с превода на това, но ние ще направим всичко възможно да го подкрепят

Забранен
    Дата на присъединяване
    Ное 2009
    Място
    САЩ / Мароко

Михал ви благодаря за продължаване на работата ви, за да се подобри модификация, аз съм в очакване на версия 3.x с търпение.
    I Love Това Mod

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Тя е вече на разположение

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Text automatically translated from: Spanish to: Bulgarian
    Translated text
    Здравейте,

Аз не превежда категория, какво може да ми липсва?. (VBET 312)

Благодаря.
    Original text

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от jorgejgm View Post
    Translated text
    Здравейте,

Аз не превежда категория, какво може да ми липсва?. (VBET 312)

Благодаря.
    Original text
    Съжалявам, че не е ценно. "Това е на разположение", е коментар за чакане за 3.x
    Преводи на категории все още не се поддържат. Ние сме още по време на разглеждане на това как да направите това без промени риск преводи.

За теми там не е проблем, защото имате идентификатор на просия, така че ако се случи, че Google е по-добър превод, тогава вече индексирани URL ще трябва 301 пренасочат и Google ще се индексират повторно, без да губи позиция.

За категории (под-форуми) има проблем, защото много форуми не разполагат с идентификатор преди категория в URL, така че, ако превод ще се промени към по-добра тогава старият ще бъде само разбити. И вие не се допускат само преводи за категории завинаги - Google позволява на кеш преводи само за 15 дни.

Така че ние имаме голямо предизвикателство тук Ние ще работим върху него и може да отнеме известно време за нас, за да намерят безопасен начин, като в случай на теми заглавия. Ние имаме някои идеи в момента, така че можете да смятат, че това е в ход

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ние все още ще трябва да се направи щателно проучване в тази област, но вече имате някакво решение планирани. Не нежна, така че сме искали да го обсъдим.

Точно сега ние планираме да се направят две стратегии на категориите превод. Така ще можете да изберете предпочитан.

1во място - лесен превод ще бъде автоматично и ако след почистване на кеш изглежда, че е сменено, тогава просто ще получите 301 пренасочване и потребителят ще бъде все още може да прочетете точка. Това също така ще позволи да се справят с подходящо индексиране въпроси, благодарение на 301 (ако някога се случва). Но за да бъде това на разположение на Вашия модел URL ще трябва да включват категория (под-форум) ID в URL (точно сега много форуми включва ID само за мнения).

2-ра - по-трудно един, но ще работи за форуми, които не са в ID URL модел за категории (под-форуми) и не искате да го промените (SEO въпроси). В тази стратегия ще трябва ръчно да зададете всеки превод за всяка категория (под-форум) във форума конфигурация. Задайте го и го оставя, защото всички промени ще завърши със старите връзки са разделени (точно както е в момента, ако смените името на форума - така че не е проблем). Ние просто не може да направи това автоматично, защото на Google TOS - Google резултати не могат да се кешират повече от 15 дни. И тези преводи трябва да се съхранява за цял живот. Тя може да бъде някаква работа, да я ръчно. Всяка под-форум се умножава по броя на наличните езици на вашия форум, но го веднъж и го оставете. Просто трябва да разберете от къде получавате преводите в интернет можете да намерите много безплатни услуги за превод от HTML форма. Може би дори Google преводи, взети от тяхната страница (не от AJAX или CURL API) могат да бъдат използвани, за да го съхранява ръчно (трябва да се провери).

Това е нашата идея. И в този момент, ние все още не са сигурни за всички възможни въпроси, но бихме искали да знаем какво мислят за нашите потребители

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Default от 1

Translated text
    Предпочитам вариант 1.

Но най-хубавото нещо би било да се дават 2 варианта и вече след една избере.

поздравления.
    Original text

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз съм много заинтересовани в 2-ри - защото си много добра SEO да има важни ключови думи в "отдолу папка" domain.com / долния папка / почивка ...

Някакви новини за това?

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Нашата действителен приоритет е vBET4.x за vB4 и ние работим за това сега. Ние ще се погрижим за критични проблеми, ако такива ще дойдат в vBET3.x, и това е всичко, което е планирано преди 4.x освобождаване.

След 4.x освобождаване ще се развие щанд линии 3.x и 4.x, и тогава ние ще добавим нови функционалности.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •