Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 10 на 21

Тема: Преводи падащото меню в CMS / блогове

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от anand View Post
    сигурни, по-долу, ако код може да бъде при копиране тук, аз го пропусна
    Така че има проблем с празна страница или даден код работи?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

даден код не работи надявам се, че сте тествали на vb 4.0.3, ако не ще ви дам достъп до нашия уебсървър / vb

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Така че има проблем с празна страница или даден код работи?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

още чака вашите отговори??

Дата на присъединяване
    Окт 2009

още чака вашите отговори??
    За съжаление - трябваше да се случайно пропуснете посланието му. Моля, PM достъп и аз ще провери и коригира на място.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Готово. Моля, обърнете внимание, че дава указания са правилни - не сте направили промени за кука файл

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Готово. Моля, обърнете внимание, че дава указания са правилни - не сте направили промени за кука файл
    Благодаря за поправката

Да, аз добавят код в куките, но отстранени по-късно, тъй като тя ми даде бял празни страници и също да се отбележи, превод икона идва края на навигационната лента в блог / CMS, ние искаме в началото на навигационната лента??

Също така можете да се тества на навигационната лента проблем край себе си сега, тъй като имате потребителско име и пароли, с вас

Благодаря
    Ананд

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Благодаря за поправката

Да, аз добавят код в куките, но отстранени по-късно, тъй като тя ми даде бял празни страници и също да се отбележи, превод икона идва края на навигационната лента в блог / CMS, ние искаме в началото на навигационната лента??

Също така можете да се тества на навигационната лента проблем край себе си сега, тъй като имате потребителско име и пароли, с вас

Благодаря
    Ананд
    За да го има в началото, просто редактирате подходящ шаблон и място за промяна на vBET променлива за падащото меню.

Ви писах в PM, че навигационната лента края въпрос е причинена от някои други мод дубликати цялото съдържание на $ Template_hook ["navbar_end ']. Моля, обърнете внимание, че ние сме отговорни само за нашия код и тук не е vBET бъг. Моля попитайте за автор и решение на Министерството на отбраната, което причинява проблема. Можете да намерите виновен един от временно блокирането други модове един по един. Също така можете просто да зададете потребителски място и ръчно да добавят флагове в края на навигационната лента.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •