Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 4 на 4

Тема: Специално предупреждение

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Default Специално предупреждение

Дори не съм инсталира плъгина все още, но се сетих за нещо вече ..

Специално предупреждение ", че не е задължително да се даде възможност с всички останали езици в този форум ... с изключение на основния език на форума.

Може би нещо подобно "Нашите форуми бяха първоначално проектирани за английската публика. Така че, ако преводи не са 100% точност на вашия език, се извиняваме за неудобството."

По този начин хората ще знаят предварително, ако нещата не звучат 100% успеваемост при гледане на форума ...

Също така, те имам навик да мисля, че всеки, публикуване на този форум е неграмотен. хаха

Член
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Мисля, че това може да стане чрез система по подразбиране vbulletins предизвестие

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Quote Първоначално публикувано от bhanuprasad1981 View Post
    Мисля, че това може да стане чрез система по подразбиране vbulletins предизвестие
    Да, но как да го споменаваме само с други езици и не на основния език?

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Това вече е поискано да добавите такава възможност за vBET известия система. Не помня статус - приети или в предвид ...

В този момент можете да направите, поставяйки я ръчно настоящото обявление в подходящия шаблон, вътре в състояние:
    Code:
    <vb:if condition="$_REQUEST['language']">
        THIS IS VISIBLE ONLY ON TRANSLATED PAGES
    </vb:if>

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •