vbeta == vbet нещо е станало по превод
vBET 4.x е стабилна. Последно версия е бета версия, но няма сериозни бъгове. Всъщност ние имаме само един отворен доклад за грешка за 4.x vBET и това е маловажен въпрос.
В този момент ние не правила за Nginx, но ние можем да подготвим тези и можете да го тествате с безплатната версия. Мога ли да ни дадете вашите действителни правила Nginx?
Nginx vbseo правила
Code:location /forums/ { rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last; if (!-e $request_filename) { rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbseo.php last; } } if ($request_filename ~ "\.php$" ) { rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbseo.php last; }
Така че за vBET трябва да се използват правилата по-долу. Моля, имайте предвид, че тези, които не са при изследване, но трябва да работи (това е просто превод от правила ". Htaccess). Можете да го тествате първи на безплатната версия, преди да купите платени едно. Би било добре, ако направите копие на разстояние от реалните ви правилата преди да правите промени.
Моля, потвърдете, че правилата са да работи за вас.
Разбира се, вие трябва да промените форуми директория на вашия нов форум или премахване на всички / Форуми ако вашия форум не използва поддиректория в URL.
Code:location /forums/ { rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last; rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ last; rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 last; if (!-e $request_filename) { rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last; } } if ($request_filename ~ "\.php$" ) { rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last; }
Велики работеше добре на Nginx ....
Аз съм с платени версия с марка безплатно има ли някакъв начин да се премахне
"Автоматично преводи подкрепени от vBET 4.2.2" от долен колонтитул, тъй като аз плаща за марката безплатно?
Тези пренаписва са малко остарели.
Code:location /forums/ { rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last; rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ last; rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 last; try_files $uri $uri/ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php; }