Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 17

Тема: Решете тези от вас, работи Tweet плакати

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Default Решете тези от вас, работи Tweet плакати

Открих, че след обновяването vBET 3.3.2 чуруликане сайта спря автоматично актуализиране. Бях грешка на линията, който се добавя към functions_vbseo_createurl.php, когато ръчно изпълнението на задачата чуруликане плакат.

Ето какво трябва да редактирате, за да получите нещата работи отново ... (Или всеки мод, че използва vbseo URL)

в functions_twitterposter.php СЛЕД
    Code:
    require_once(DIR . '/includes/functions_vbseo.php');
    добавите
    Code:
    require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    отново да качите файла

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Голям Ние не мисля за това.

Тя ще бъде по-добре, ако сложите:
    PHP Code:
    require_once(DIR '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); 
    вътрешността на vbseo файл functions_vbseo_createurl.php -някъде в началото. Благодаря, че всички плъгини, използване на URL адреси на vBSEO ще работи (Sitemap Generator интеграция ще бъде по-лесно). Моля проверете го - ние ще го включи в интеграция инструкции за гнездо освобождаване.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Изглежда, че има един още по-добро решение - защото тя няма да изисква никакви допълнителни издание файлове. Ние ще добавим тази require_once в init_startup кука. Тя ще работи за всички плъгини Това ще бъде включен в следващата версия.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Корекция, включена в vBET 3.3.3

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Има ли начин да се спре туитове от чуруликане плакат tweeted в оригиналния език на плакати?

Наистина имам нужда от туитове, публикувани на английски език, да имаме една идея?

Поздрави,
    Саймън

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Не знам детайли как работи този мод. Обикновено vBET позволява да се определят на текстове, които не ще бъдат преведени. Ако той е включен в шаблон, тогава можете да го сложи вътре не е преведено площ така между <- VBET_SNTA -> и <- VBET_ENTA ->. В случай на съобщения (така мнения, PM и т.н.), можете да използвате текст вътрешността на notranslate BBCode.

Моля, кажете на Дали тя помага.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Благодарение на Михал, но това не помага туитове чуруликане плаката (мнения на Twitter) автоматично, но туитове на езика на плаката не преведени език.

ето един чуруликане на полски език, но би трябвало да е englsih http://twitter.com/thecodecagecom/status/26576603442 но тя се появява на сайта ми като englsh http://bit.ly/cNJukU
    Последната промяна е направена от Simon Lloyd; 11-10-10 В 02:41.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз не разбирам как тя работи. Моля, обяснете. Показване на съдържание на вашия форум за външно приложение? Или обратното? Как съдържание се внасят / изнасят? ...

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Също като виждам, че е написан на полски език (вероятно не могат да проверяват други преводи, защото надвишава максималния брой гледани мнения). Моля, просто отидете там и кликнете върху Редактиране на пост - ще видите какво е истински език там.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Аз не разбирам как тя работи. Моля, обяснете. Показване на съдържание на вашия форум за външно приложение? Или обратното? Как съдържание се внасят / изнасят? ...
    Чуруликане плакат е Министерството на отбраната vbulletin.org (и може да имате мод, ако желаете), когато се прави на моя форум, тогава пост е TWEETED пост (изпратено до Twitter), автоматично от Министерството на отбраната, ако друга длъжност След това той отново ще получи TWEETED.

Накратко съдържанието не се внасят или изнасят наистина, това е изпратен в действителност като публикувате в Туитър.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •