Моля, направете прост тест. Напишете едно и също послание в полски преведена страница (на полски). Тогава го направя отново, но този път пиша не е преведена страница. Кажи прави, има ли разлика за съдържанието изпрати до Twitter за тези 2 съобщения.
Съжаляваме Михал не разбират, и IM не лак, така че аз не може да пише на полски език
Можете да - вече имате такова съобщение, просто го копирате
Право Михал, и са написали 2 мнения както на полски, един полски флаг (тест след 1) и един с помощта на английски флаг (тест след 2), така имам tweeted като полски можете да видите туитове тук Кодексът Кейдж (thecodecagecom) на Twitter и оригиналните мнения тук:
Тест мнение за translation1 - Кодекс Форуми Кейдж
Тест мнение за превод 2 - кода Форуми Кейдж
Имам нужда от тях да бъдат публикувани на английски език - възможно ли е?
Изглежда, че Министерството на отбраната, която изпраща мнения пищялка ексфолианти BBCodes от съобщение. Моля, да го проверява за някои стандартни BBCodes - добавете съобщение с bbcdes за удебелен шрифт, код, цитирам. Направи го и проверете как изглежда в Twitter.
Ако ако е скраб от BBCode вместо на оценените, тогава ние не може да направи нищо. BBCodes работи само ако оценката се задейства и ако съществува ... В такъв случай можете да се свържете с Министерството на отбраната собственик за Twitter износ и да го помоли за промени, или, ако това е позволено правят промени в Министерството на отбраната Twitter себе си код.
Просто се проверяват с моите етикети VBA и те били съблечени от Tweet. Не се притеснявайте за това, това не е много важно, мога да живея с нея