Здрасти
Аз забелязах, че с vBET 4.2.1 и Еврофутбол 4.0.2 PL4 и vBSEO 3.5 RC3 Обявленията не получите преведени.
Моля съвети
StarBuG
Здрасти
Аз забелязах, че с vBET 4.2.1 и Еврофутбол 4.0.2 PL4 и vBSEO 3.5 RC3 Обявленията не получите преведени.
Моля съвети
StarBuG
Вие трябва да включите тези преводи - това е забранено по подразбиране за изпълнение причини (не всеки го използва). Тук ще намерите подходящата опция в vBET -> Разни опции
Съжаляваме, но не съм глупав.
Той е на друго няма да го отчита като бъг!
Вж. Patientenfragen.net - имаме отговорите
Никой не предполага, че някой от нашите потребители е глупавТова е стандартна процедура, за да информира първо възможности за конфигурация, защото потребителя може просто да пропуснете някои конфигурация, или дори и да не изглеждат за такива. Аз съм отваряне отново въпроса и ще има
![]()
В действителност това е някакъв бъг, защото още не е ре-кодирани. Ние ще се погрижим за това скоро![]()
Между другото - не забележите, че сте нарушили оформлението на горната част на страницата за преведени оглед и знамена ви изчезват (не са дори и в продукцията код )?... Виждам, че сте направили някои ръчни промени на шаблон - моля проверете ли е така, защото на вашите промени (копие действителните шаблон тялото някъде; върне;; той се връща).
Външният вид не е счупен.
Видяхте кеширана версия по време на отстраняване на проблеми на приставката за оптимизация на Cache APC
Опитайте сега и да видим, ако все още виждате счупен Plz оформление
PS: "глупави" част току-що казах, защото просто затворен бъг доклад и го премести, без да чака отговора ми.
Трябва да изчакате за отговор на клиентите първо преди обявяване на активни решени задачи.
Това е неучтиво по друг начин![]()
Последната промяна е направена от StarBuG; 08-04-10 В 16:25.
Един по-бележка
Бих искал да Disallow: *. JS в robots.txt файл
Имах че включват, но това отпътуваха за сега само в случай, че това причинява превод проблем (което не е).
Въпреки това, че ще предизвика проблеми с фиксирана нова версия или мога да го включите в моя robots.txt?
Това не е официално подкрепяните в оригиналната protocoll, но Google бот може да се справя.
И това е, което има значение![]()
Право - сега оформление е ОК.
Също така благодаря за вашето предложение за работа с въпроси. Моля, обърнете внимание, че ние винаги се възобнови въпроси, ако се окаже,, че наистина не е решен и че "затворена", е само префикс - конец не е затворен - все още можете да пишете и да кажа, че въпросът все още не е коригирано. За съжаление, ако сте се чувствали неудобно заради това.
За не преведени vBSEO известия. Имам проблеми с намирането му на форума ти. Може ли, моля да ми даде URL да страница, на която съществуват такъв коментар (не преведени един) и да ме цитират точен оригинален текст на този коментар. Имате различно оформление и на главната страница за мен изглежда, че всичко е преведено, така че моля, посочете ме правилна посока![]()