Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 3 FirstПърви 123 ПоследенLast
Резултати 11 за 20 на 22

Тема: Забранени за нарушение на лицензията - кредитни връзка!

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Snake2 View Post
    Благодарим Ви за отговор, но аз все още не разбирам, аз имам определено връзката въпрос, няма нищо да разследва, Аз не съм нарушаване на лицензионно споразумение, тъй като има връзка.

Няма нарушение. Това е bizare, няма дори да ми купи брандинг безплатно, това е лудост. Защо всеки бизнесмен да спре на клиентите да харчат повече пари. Странни.
    Моля, да ни се доверите, че ние също да се чувстват много неудобно в реалната ситуация. И както знаете много добре сметка е блокирана, за да не се блокира възможността на допълнителни пазаруване, но да бъде в състояние да комуникира с вас отново, защото нашите послания е бил пренебрегнат.

Нашите предишния отговор е не да ви убеди в нещо, но да ви покаже образа на ситуацията, надявайки се, че вие ще разберете нашите действия - да не го одобри.

Ние разбираме, и проверяват, че сте поставили кредит връзка (това, което е очевидно, не са направени от vBET двигател). Все още не решим проблема, лицензът е бил нарушен (и ние имаме силни основания да мисля така), в който случай ние имаме някои права, дадени от нашата правна споразумение. Права, която ние не трябва да се поиска. Нарушение, което ние не трябва да се разследва. Но както вече ви уведомим, ние никога няма да реши да го пусна под заплаха. Така че, моля да ни даде официално изявление за плащане за vBET лиценз и след това ние ще продължим нашата дискусия.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Snake2 View Post
    Какво искаш да кажеш, Майкъл?

Не е въпрос на плащане, ние сме щастливи, ако можете просто да деблокира сметката, така че ние можем да ъпгрейд нова версия на освобождаване днес, след това, ако получат нови лицензи за други форуми.

Ние сме щастливи, плащане не са просто искате да работи отново.

Благодарим Ви!
    Може би аз просто неразбрани - в такава ситуация, съжалявам за грешката. Мислех, че намерението Ви е да се обърне плащане. Имам 2 през нощта на времето си и да издаде не светлинната

Така че просто трябва да бъде ясно - е заден плащането е в процес на разглеждане или не?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Официален отчет за плащане? Аз не разбирам какво искаш да кажеш. Аз вече платени. Аз съм това наистина разстройващо. Не са много пари и сега ме спре използването на този софтуер и аз не са направили нищо нередно. Можете да видите връзка, която добавя да се определи въпроса. И аз имам платен преди вас месец.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Защо бих обратната плащане, ако аз имам лиценз ... без причина, искам актуализации, така че не се прояви обратно плащане, ако аз съм щастлив и лиценз не е забранено.

Също така аз не получите съобщения, както аз не влезете в продължение на няколко седмици, и този форум doesn't изпраща съобщения до моя имейл пощенска кутия по някаква причина.
    Последната промяна е направена от Snake2; 08-04-10 В 01:35.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Мисля, че причината за нормална връзка не работи, имаме модифициран шаблон, който прави на авторските права, всички в една линия и в хубава кутия, така че може би причинява проблема.

пример;

ми шаблон;

авторското право 1 - Декларация за авторското 2 - Декларация за авторското 3

normall Vb шаблон;

авторското право 1
    авторско право 2
    авторското право 3

така или иначе имате хубава връзка с голяма котва текст. така че всичко е добре за vbet.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля, имайте предвид, че никой не спира да използвате vBET в този момент. Можете да го използвате в момента и го използва през цялото време, когато въпросът е съществувала и не бе в отговор.

Тъй като ние написа всички време целия намерението на блокирането на вашия акаунт на този форум (не блокира използването на vBET - сте сега да го използвате все още) е била да обясни на ситуацията. И това се случи, само защото вие спря да отговаря, с вашите последни отговор на ниво"се губят"(Вие не го е написал буквално - това е само нашия впечатление).

Да, ние знаем, че сте платили за продукт. Попитахме за заплахата си, че ще премахне плащане. За какво според нашата лицензионно споразумение, нямат право, когато лицензията е отнета за нарушение. Така че, ако такова обръщане вероятно ще се случи, това би било измама, направени на платежната система и ще отнеме много неприятни последици за вас.
    Ето защо ние помолихме за това - просто за да сте сигурни Желаеш ли измама или не.

Аз разбирам, че имате такова намерение И дори ако той е бил написан, преди тя да е изявление, направено без да помня лицензионно споразумение.

OK така - в такъв случай, моля, просто продължавай внимание на лицензно споразумение и моля да ни уведомите, ако откриете, че нещо не е наред от страна на vBET. Ако сте дълго в този бизнес (Вярвам, че правиш), тогава знаете, че нашия лиценз е наистина лесно според възможностите на лиценз за някои продукти, така че ние не правим нищо необичайно. Това е, как изглежда софтуерния пазар мравка, че е направено по този начин от закона и борбата с пиратството на софтуер. Вашата сметка ще бъде отмени изгонването утре (съжалявам, но трябва да довършим някои неща, и сега е почти 3 през нощта за времето си). Моля да ми напомня, ако Забравих (не изпращайте напомняне сега - Предполагам, че на имейл нашата сметка е много мейли от вас по въпроса, така че аз ще просто го премахнете).

Още веднъж много съжалявам за всичките ти скърби и надежда, че дори и да не одобряват нашия начин, не разбирам защо ние направихме тези стъпки и може би дори дълбоко оценявам, че ние само временни сметка забрана не отнема лиценза с всички други възможни стъпки. ..
    Това беше само за да направи себе си се чувстват по-добре

В случай на проблеми с vBET, моля не се колебайте да изпращате публикации в секции за отстраняване на неизправности или докладване на грешки

Редактирано:
    Аз просто да намерите предишната си пост - благодаря за бележката. Моля останалото ниво на PM или в отстраняване раздел, ако нова vBET версия ще има един и същ въпрос.
    Последната промяна е направена от vBET; 08-04-10 В 01:59.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Благодаря.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Съставено - да се забавляват Надяваме се, че новата версия ще отговаря на вашите очаквания за изпълнение.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Как да спра URL адреси, които са преведени в тази версия, като попитах преди тук> http://www.vbenterprisetranslator.co...ated-urls.html

Това наистина трябва да бъде опция в admincp.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля, отворете нова тема за тази функция искания - нашият отговор може да бъде полезно и за други потребители.

Страницата 2 на 3 FirstПърви 123 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •