Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 11 за 13 на 13

Тема: как да направим всички преведени на поста и конци в карта на сайта

Изглед в нишка

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от hotslot View Post
    Да правят, аз го направих някои задълбочени изследвания и те правят. Аз в момента има няколко, по този начин, но IM тестване на водите, преди да промените всички тях.
    OK. Наистина аз предпочитам да не дава съвети за нещо, което аз не знам. И аз просто открих, че вие сте в състояние на няколко места ч. централноевропейско време, за да един домейн, в съответствие с URL маски.
    Ако ли би могъл да напише за други потребители, как да направите това - аз мисля, че те биха могли да бъдат gracefull за добра статия за това (дори кратко).

Така че в този момент мога само да кажа, че Google се справя много добре страници езици - особено, че vBET е подходящо промяна на езиков код на страницата в HTML изход. Така че не трябва да е необходимо и аз не виждам как би могло да подобри нищо. И все пак - не може да ви посъветва в тази област. Съжалявам
    Последната промяна е направена от vBET; 25-04-10 В 22:52. Причина: печатна грешка

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •