Здрасти
Когато превключвате от съхраняване на CSS като файлове на база данни,
след това не е стил, използвани при гледане на преведения форум
StarBuG
Здрасти
Когато превключвате от съхраняване на CSS като файлове на база данни,
след това не е стил, използвани при гледане на преведения форум
StarBuG
Mine Проблемът е друг начин около ...
Можеш ли моля да ми дадете линк към страницата, където мога да го видя (може да бъде например за тест). Ако това е проблем, то тогава моля да промените настройка, за да нарушавате, генериране счупени страница (някои малки), настройките обратно, така че вашия форум ще се оправи и да ни изпратите HTML изход от това разбито страница. Вероятно това ще бъде достатъчно, за да се диагностицира какво ще се случи
Последната промяна е направена от vBET; 02-04-10 В 22:24.
Няма отговор - Приема се, че въпросът е решен. Моля да ни уведомите, ако не е - ние ще възобнови този доклад за грешка.
Здравейте,
Аз имам същия проблем!!
Когато разрешен "Използва пълен файл кеш за гости" в vBET и "Хранилище на CSS листове със стилове като файлове" в vBulletin.
тогава, ако актуализиране на стил, ще предизвика CSS файла промени и стругована vBulletin, стария файл с CSS
но кеша на vBET все още се използват стария файл с CSS, така че ще прекъсне стил на уеб сайта!
Съжаляваме за моя български.
Отворете нови нишка за вашия проблем и можете просто да копирате съобщението там. Тази нишка е за StarBug (кинодеец). Скоро - просто изпразни кеша на гост след CSS стил или се уверете стар стил файлът все още съществува. Ако имате нужда от повече информация - отворете собствени нишка