Позволете ми да отгатна - имате vBSEO и много връзки на главната страница - прав съм?

Номерът е - ако вие наистина не трябва да, тогава не използвайте Последната стратегия за клиринг. Знам, че има ако - Проверихте ли други стратегии за клиринг? Други не ще изчисти целия кеш и ще отнеме повече ресурси, за да изчистите от другата страна.

Следваща vBET 3.x освобождаване може да ви помогне - ние ще добавим нови модерни параметри на производителност за наистина голям страници. Ние също така открих, претрупана с връзки превод. В този момент ние са приложили решение за приятелски URL адреси Автоматични vBET4.x (все още не е освободена) и ние ще се опитаме да го приемат и за vBSEO. Ако успеем, ние ще го преместите и да vBET 3.x Въпросът е, че vBSEO пита за връзки една по една и това произвежда десетки искания Google. Както написах, ние вече се прилага решение за Автоматични URL адреси Frinedly - ние направихме забави превод. Проблем с vBSEO е, че той работи извън Автоматични, след превод се случва, и също така да не кажа, се нуждае от URL адрес, за да се провери коректността на действителното
или да го постави в продукцията.
Много подробности - скоро ние знаем, една пречка, която се случва само, когато кеша не е изпълнен и ние вече работим по този въпрос.

Така че в този момент може просто да ви посъветва да си играе с клирингови стратегии и други параметри за клиринг. За други стратегии:
- Ако изчистването на една кеш маса не убива вашия сървър, след което задайте по-голям "Кеш клиринг timelap" - вашият сървър ще вземе дъх между просеки
- Analise трафик форум и проверка, когато тя е по-малко - изпълнение на климата клиринг този път
- Задайте по-нисък кеша TTL - малки маси ще бъдат изчистени, така клиринг себе си ще отнеме по-малко ресурси. Други страна - сървър ще трябва да поиска Google по-често за преводи.
- ЕКСПЕРИМЕНТАЛНО: Комплект "Бързо местните заличаване с оптимизиране на таблици отворени / Включва / vbenterprisetranslator_functions.php и там коментар 3 реда код с "Оптимизиране на локалната таблица". Това ще направи много по-бързо изтриване без ъпгрейд на индексите. ЗАБЕЛЕЖКА: индекси ще расте, така че ще трябва да изпълни заявка ръчно - т.е. проверяват веднъж на седмица. Ако той ще работи за вас, ние ще приложи нова стратегия, където индексите ще бъде реорганизирана не всеки ден.