Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 2 FirstПърви 12
Резултати 11 за 15 на 15

Тема: Още проблеми на натоварване

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Snake View Post
    Са строителни обекти, 10 години, аз съм напълно наясно, 10x натоварване не означава, 10x ресурси, спри да ме третират като идиот и лъжица хранене ми боклук. Студени факти са с този мод, срещу други безплатни мод си товар е мега. И в пиковите часове сайта ми сега е бавно и да реагира. Да, страници превежда бърз, най-връх, но на цена на бавен сървър-късно през деня. Имам Quad Core, RAID 15K SAS сървър, който е оптимизиран добре, да го стартирате 0.50 през целия ден дълго преди това с голям трафик. Това е VBET код, който добавя натоварване и се прави сървър бавно в пиковите часове, това е факт, това не е увеличение на трафика, и са имали същия трафик и ботове преди и сървъра се справи глоба, тя е превод продукт. Период. Побързайте и го оправи, аз наистина не искам да плати още £ 300 на месец за даден сървър ъпгрейд, просто да тече MOD хаха.
    Разбирам, че ви е вече е запознат с информация относно натоварването на сървъра, която Аз ви дадох. Моля, обърнете внимание, че нямам познания за това колко напреднала е всяка хиляди нашите потребители и всеки път аз ще дам задника пълна информация, тъй като могат да бъдат полезни. Това не означава, че аз съм ви третират като идиот - това означава, че ми пука за информации, които могат да бъдат полезни за вас и оценка на сървъра ви състояние. Моля, посочете ми други безплатни Министерството на отбраната, което се говори за аз с удоволствие ще направи някои сравнение Също така всеки път, когато са свободни да изберат най-доброто решение за вас.

Проверих вашия форум отново и отново изглежда да реагира много бързо. Моля, дайте ми най-добра времева рамка да бъде в състояние да наблюдател това, което пишете за вашите бавен отговор в пиковите време.

Ако искате да проверите как вашия трафик се промени, защото на vBET - моля генерира някакъв доклад, който ще ви покаже всички трафик на преведените страници - това е това, което сте спечелили благодарение на vBET.

Вие сте абсолютно прав, че преводите се нуждае от допълнителни ресурси - няма друг начин и никога няма да намерите продукт, който ще превърне вашия сайт, без да всяка цена. Както вече споменах, най-много време изисква да се чака за превод на Google, когато той не се кешира, и през това време ви теми трябва да чакам за отговор, това, което имат най-голямо въздействие върху натоварването на сървъра. Можете да зададете по-голям кеш, за да живеят - след това често се изисква преводите ще бъдат вече в кеша. Но не кеширани преводи всеки продукт, ще трябва да почакат за превод. Няма друг начин.

Моля, обърнете внимание, че смята, че трябва да бъдат разбити, за да бъде в състояние да го оправи.

Както вече сте написали, ние непрекъснато подобряване на vBET изпълнение. И аз вече сте написали, че сме готови подобрения в производителността, които сега са в бета етап в vBET4.x. Днес ние ще пусне нова vBET4.x версия с допълнителни подобрения в производителността. И когато ще бъдат поправени бъгове за тези (ако има такива) ще се движат тези подобрения vBET3.x Не е необходимо да прокара.

Също така никой сили да плати още £ 300 на месец за даден сървър - сте да създавате свои собствени решения и тук имате много опции. Включително намаляване на броя на поддържаните езици, или дори преминаване към друг продукт, който споменахте, е много по-добре. Ние напълно разбираме, че решения, които използвате, трябва да се побира на вашите нужди и възможности. Радваме се да дадем на нашите клиенти по-добър и по-добър продукт. И ние сме наясно, че в ситуация, при поискване трябва да чака за отговор на друг сървър за натоварването на сървъра ще бъдат по-големи, без значение какви решения ще използваме. Ние ще се радваме ако останете с нашия продукт и да го конфигурирате да се поберат йо възможностите си. И ние с удоволствие ще ви подадем ръка в тази област

Моля, обърнете внимание, че ние просто даде ново решение да се интегрира с Sitemap Generator. Ако са интегрирани - моля вижте новите инструкции интеграция тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Това драстично увеличава скоростта на карта на сайта поколение (на форума над 12 пъти).

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Това е ясно като ден за мен този мод е освободена, без правилното тестване и ясно собственик не се интересува за справяне с проблемите.

Fail.
    Ако имате съмнения относно правилното тестване предлагам да се провери историята на vBET - тя е тествана от стотици реални форуми, преди да напредне до платена версия

За решаване на проблема. Съжалявам. Аз погрешно предположи, че ти дава в първият отговор на този информации, е ясно, че ние се занимаваме с въпроса:
    Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Моля, имайте предвид, че вече сме планирали поддръжка на други кеш системи и нашите алгоритми за превод са незабавно оптимизирани. Т.е. току-що открихме колко драстично намалява производителността на PHP, когато работим върху големи струни и модифицирахме алгоритъма си. Той вече е издаден в vBET 4.2.0 с допълнителни опции за конфигуриране. И ние ще преместим всички подобрения също и на vBET 3.x което все още се поддържа

...

Нашият дивак е: "Имаме много да се променяме". И затова експериментираме, променяме алгоритмите, профилираме и прекарваме много време в търсене на решения, които ще изискват по-малко ресурси. Все още ние знаем не мод който би могъл да бъде всяка конкуренция към vBET и има някои други превод модове. Направихме много промени в алгоритъма, които трябваше да отмятаме, защото те не помогнаха, по време на този процес открихме и много подобрения. Можете да имате вашата основа на импресии на вашите проблеми със сървъра, но моля, помислете дали имате някакво по-добро решение? Какво бихте могли да дадете намек, че може би vBET не е погрешно решение, тъй като работи по хиляди форуми, може би просто се опитвате да поставите 20 литра вода в 10 литра кофа. И все пак - имаме много да се промени и голям TODO списък в оптимизация раздел (около 70% да експериментирате ще помогне или не) И вие сте 100% прав - можем да го направим по-добре, ние ще и ние го правим през цялото време Просто изчакайте, докато се движим всички подобрения, които направихме по време на изпълнението vBET4.x

Ако мога да ви дам някои съвети за - моля, проверете как можете да оптимизирате vBET: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    Особено разгледа блокирането на някои езици и блокиране на неподходящи страници от robots.txt
    Чувствам се напълно отговорен за това недоразумение. Още веднъж много съжалявам. Моля, кажете ни, по кой начин трябва да ви кажа, че ние сме подобряване на vBET през цялото време, и как можем да ви уверим отново, че vBET3.x ще има още едно подобрение на производителността, да ви направи ясно, че ние сме решаване на въпроса? Винаги с радост ще подобрим начина си на комуникация с клиента
    Последната промяна е направена от vBET; 19-03-10 В 03:02.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Майкъл, са погрешни, този товар не е причинена от увеличение в трафика, то е причинено от четене и писане на преводи на MySQL.

Ако Еврофутбол екип може да чете и пише на MySQL с ниско натоварване, защо не мога да ви?

Лош код мой приятел.
    Вие вече бе отбелязано, че сме предвидили в подкрепа на кеш системи (файл и съществуващите двигатели). Моля, разглежда какви са вашите намерения в тази дискусия и не е в правилната посока за подобряване на състоянието на сървъра на турне - ако тя все още е точка.

Вашият въпрос предполага, че товарът е причинен от комуникация с MySQL. Можете ли да моля, дайте ни източник на този диагностицира? Ние с радост ще го изучават

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Имах същия проблем, силно претоварване. Накрая съм забранил VBET от моя форум и всичко е нормално сега.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от sarangan View Post
    Имах същия проблем, силно претоварване. Накрая съм забранил VBET от моя форум и всичко е нормално сега.
    Коя версия сте използвали? Моля, обновете до последната версия - ние направихме големи подобрения в производителността. Много потребители са написали своите благодарности за това, виждайки голяма разлика - особено в зоната на натоварване на сървъра

Редактирано:
    Току-що проверих вашия форум и vBET работи там - моля, не пишете неверни твърдения за vBET състояние.
    Последната промяна е направена от vBET; 22-04-10 В 14:58.

Страницата 2 на 2 FirstПърви 12

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •