Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 29

Тема: Обновен до най-новата версия 4101bf днес за Lang Link rel = "алтернативен" хрефланг

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Default Обновен до най-новата версия 4101bf днес за Lang Link rel = "алтернативен" хрефланг

Така че аз Надстрой vBET да добавите IBM и главно връзката rel = "алтернативен" хрефланг код за преведени страници, но това не се появява след надстройването. Направих изтриване на кеша, за да съм сигурен, че не е там.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Ping-не съм сигурен, ако съм пропуснал нищо, отново позволява в настройките и все още няма стойност

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте, съжалявам, но аз не съм сигурен, че разбирам проблема. Вие сте направили vBET актуализация и искате да използвате IBM превод. Предполагам, че сте създали IBM акаунт и сте задали правилни настройки в Admin CP > vBET > Translation Providers за "IBM Watson FREE/Commercial Translation API key" и "IBM Watson FREE/Commercial Translation API URL". Ако сте го направили и се чудите, че IBM преводът наистина работи, можете да го проверите, като качите във вашия файл във форума от пакета vBET (do-not-upload\tools\providers-tests\test_ibmwatson.php) и проверка на статуса на превода във вашата беседка (поставете URL адреса на вашия форум с /test_ibmwatson.php). Ето как можете да се уверите, че IBM превод работи за вас, ако това е проблемът.

Вие също пише за "rel =" алтернативен "хрефланг"-и това не разбирам какъв е този въпрос тук. Какво имаш предвид под хрефланг? Какво ще кажете за "rel" = "алтернативен"? Коя настройка точно пишете за (Моля, напишете пълен път)? Къде се предполага да се появи и защо? Съжалявам-няма да го хвана. Може ли да обясните повече.
    Последната промяна е направена от vBET; 09-03-19 В 21:40.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Съжалявам, исках IBM Уотсън, (все още получавам ключ като объркващо, колкото може да бъде)--няма проблем с vBET

Реален проблем, аз направих актуализацията, тъй като имам нужда от rel = "алтернативен" хрефланг "мета тагове, добавени към преведени страници, и това не се появява, въпреки че аз го активира в настройките--

Code:
    Adds "alteranate" tags on the page. "Alternate" tags helps Google serve the correct language or regional URL (more information). Enabling this option will have a negative impact on performance (time overhead of adding tags and sending more data to users).

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Сега разбирам проблема. Моля, имайте предвид, че "алтернативен" се добавя само за гости и се вижда само в HTML (не в браузъра), защото това е за роботи, които не са реални потребители.

Също така тя работи само за преведени URL адреси и не използвате никакви SEO оптимизация за URL адреси (имате такива, включени във vBulletin, тъй като vBulletin 4, просто трябва да конфигурирате vBulletin и след това също да конфигурирате VBulletin да го разпознае и превежда URL адреси). Ако го направите и все още имате проблем с "алтернативен" Моля да ни кажете, ние ще го разследва.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

ААА ОК аз не се провери, без да бъде влязъл в.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Извор на Вейвинг HTTPS://www.Allfreechips.com/de/

Без да сте влезли в него не виждам маркера?

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Когато опцията е разрешена, трябва да се добави допълнителен HTML код за гостите:
    Code:
    <link rel='alternate' hreflang='...
    Това трябва да се добави за всеки URL адрес, който вече сте превежбили в кеша за действителната страница. Така че, за да го направите, трябва също приятелски URL адреси (само тогава URL адресите са преведени). Както виждам, вече сте го включили, но имате някои проблеми с конфигурацията с приятелски URL адреси-на страницата форум имате хубави приятелски URL адреси, но след като кликнете върху него сте пренасочени към не приятелски URL адрес (с showthread.php). Трябва да го коригирате в конфигурацията си.

Също така "алтернативният" се добавя само когато се използва кешът на госта. Той не е описан в описанието на параметрите, за да го запази по-лесно да се разбере, но това е направено по предназначение-за изпълнение причини (кеширана страница е евтино да се получи, но ако гост кеш е изключен, след това получавате всеки път, преведени URL за една и съща страница ще бъде твърде скъпо за f които имат всички 53 езици).
    Последната промяна е направена от vBET; 11-03-19 В 21:36.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Виждам, че това шоу се случва само когато не е на английски, това е настройка на vBET липсва?

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Това се случва на вашия форум, когато сте на английски също. Отидете на връзка за някои нишки във вашия форум и да видим, че сте пренасочени. На преведена страница виждам вашите връзки са с showthread.php от началото, но на английски страница те стават showthread.php Когато щракнете върху него (Вие сте пренасочени). Така че това е основният въпрос тук-ако вашият vBulletin разпознава showthread.php като подходящи URL адреси (пренасочва там), вероятно това е причината, поради която на преведени страници, които имат от началото showthread.php URL адресите (vBET променя URL адресите за добавяне на език там и изглежда, че получава такива URL адреси от vBET-това е само начин за нас-да променим това, което получим).

Ако искате да сте сигурни, че това не е vBET проблем, можете временно да забраните плъгин от Admin CP и да видим какво се случва. Можете също така материално да забраните. htaccess правила за vBET.

настройката vBET за SEO URL адреси са в Admin CP > vBET > Main > Link Type.
    Повече информация за конфигурацията на vBET и конфигурацията на vBET ще намерите в README. HTML файл от пакета vBET (има някои съвети за SEO връзки).
    Също така се уверете, че използвате поддържан SEO двигател. vBET поддържа Вбсео (стар разтвор) и vBET родния SEO връзки.
    Последната промяна е направена от vBET; 13-03-19 В 09:18.

Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •