Мислех, че Драконов байт е единственият вариант след вбсео. Нека разследвам премахването на всички заедно
Мислех, че Драконов байт е единственият вариант след вбсео. Нека разследвам премахването на всички заедно
Бърз Q... Гледайки вградената версия в VB 4,5 мога почти да запазя всички URL адреси, тъй като те са, но не добавяме. HTML по подразбиране и виждам, че вашият URL е Гиър Добавяне. HTML всяка помощ в това би било чудесно, тъй като изглежда, че не е опция в приятелски URL раздел.
ВВТОРО-аз съм все още обвързан с ВБСЕО функции с VBET, аз не си спомня, ако е имало мод/настройка за използване ВБСЕО с VBET, че не мога да намеря, за да деактивирате, както и.
Надявам се да почистите всичко това и да работи правилно тук скоро! Благодаря
В този форум все още имаме Вбсео. Ние използваме родния vBulletin SEO на нашия тестов форум и там не сме добавили. HTML
В интернет можете да намерите статии за преместване от vBSEO към роден vBulletin SEO. Едно от тези: HTTPS://www.VBulletin.com/Forum/foru...and-fixing-URL
Този човек не е перфектен-това предполага 301 пренасочи към стария URL, но след това vBulletin трябва да се използва друг 301 пренасочи към новия си SEO URL. Това не е идеално за изпълнение (1 допълнително пренасочване), но това ще се случи само за тези, които са дошли от стария URL адрес от някои връзки или от индексирани страници. С течение на времето Google ще го преиндексира и ако се използва 301, той трябва да бъде без да навреди на вашата SEO (Google просто ще знае, че страницата има нов URL). Можете да потърсите други статии, може би ще намерите как да се пренасочи директно към нов URL адрес. Както и да е-това е едно от решенията.
Конфигурацията на vBulletin функционалност и други модификации е извън нашия обхват. Ще ви помогнем с конфигурирането на vBET. Можете да попитате екип vBulletin за родния SEO конфигурация, тъй като това е тяхната функционалност и те го знаят най-добре.
Значи не се страхуваш от сигурността на VBSE? Имам пълен лиценз от ВБСЕО все още не съм сигурен дали мога да DL кода вече обаче,.
Ще бъде лед, за да пренасочите всички URL адреси към нови такива като приятелски URL адреси мисля, малко се страхува от масовото движение въпреки че
Не сме имали никакви проблеми със сигурността с Вбсео и не сме запознати с такива.
Ако промените вашите SEO връзки, трябва да направите пренасочване. В противен случай ще загубите трафика си от външни връзки (което сочи към не съществуващи URL адреси) и ще загубите в търсачките, които ще видят, че всички вече индексирани съдържание изчезват. Страниците под нови URL адреси ще бъдат индексирани като ново съдържание, вместо просто да бъдат индексирани отново под нов URL адрес. Ето защо имаме 301 пренасочване-не само да пренасочи, но и да кажа, че старото съдържание се промени постоянно адреса си. Това е една от причините, поради които не искаме да променим нашия SEO двигател, но ако вече сте го направили, трябва да се погрижите за пренасочването от стари URL адреси към нови.
Не искам да го променям, но трябва да го направя. ВБСЕО има 2 основни експлойти и затова затвориха. Аз бях ударен с един доста трудно, където всички Google трафик е пренасочвани.
Благодаря за информацията. По мое мнение основната причина за затваряне на Вбсео е, че функционалността вече е включена във vBulletin от 4,0, така че хората спират да купуват Вбсео. Няма смисъл да харчиш още долари за нещо, което вече имаш. В противен случай Вбсео екип просто ще направи актуализация и да се отървете от експлойти. Но това е само мое мнение.
В този момент аз ще маркира тази нишка, както е решено, тъй като ние откриваме, че няма нищо лошо с vBET в тази област, просто не използвайте поддържа SEO двигател. Можете да използвате родния vBulletin SEO двигател с VBulletin без допълнителни плъгини за него. В случай, че решите да го направите и все още имате проблеми, моля пишете тук или отворете нова нишка.
ВБСЕО затварят вратите си, когато Експлойта е ударен, няма актуализация! Аз съм се търси, за да се отстранят всички заедно и да отида с VB вграден, но трябва да го вземе бавно