Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 9 на 9

Тема: VBET добавка - проста дума или фраза подмяна via местоположение

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Default VBET добавка - проста дума или фраза подмяна via местоположение

С нови ограничения за различните страни, някои фрази, обичам способността да се направи и от основния дума замени че vb е, но на базата на географско местоположение.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

В този момент vBET подкрепя ръчно превод, където можете да ръчно правилно преведените присъди (ако потребителят има подходящи права).

Не съм сигурен, че разбирам нуждата ти. Какви ограничения за страни пишете за? Каква дума замени в vB пишете за? Мога ти точка този функционален до giving пътека към определителен член функция (in Admin CP? На форума?). Ако видя какво да сравните си трябва да аз вероятно ще го разберат по-добре. Както разбирам, искате да направите тези заместители в преведените присъди-нали? И тези предполагам да се направи ad hoc, по различен начин за различните клиенти, не е трудно заместване в база данни-нали? Как искате да определите Гео местоположение? От някои заглавки? По IP (на базата на допълнителни външни услуги, които ще накаже изпълнение, или имате местна услуга за него)?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Функционалността на VB е само-администратор CP > стилове & шаблони > смяна променлива мениджър, където можете да кажете замени "Foo" с "бар" но това е на всички страници. В Обединеното кралство в моята индустрия има фрази, ние вече не може да потребител като "безплатни завъртания" трябва да BEW "добре дошли завъртания" но това е само за Обединеното кралство. има повече примери, както добре. Може да бъде по-лесно да се промени на VB код за подмяна на променливите с 2 писмо код място, не съм изглеждала, че досега.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Както виждам тази функционалност в vB е обвързана с стилове и можете да създадете отделни подмяна за различен стил. Както аз виждам in кодекс определителен член промяна е p.t. и p.p. от make направо in database. Ако искате да направим подобна замяна за кеширани преводи, тогава мисля, че можем да направим това. Обикновено изберете с избрана фраза и актуализация на нова. Можете да изберете за кой език искате да направите замяната, но не можете да избирате за коя страна-имаме превод на испански и това е то, ние не правим отделни преводи за всяка страна, която използва този език. Местоположение кодекс ще правя нищо тук, прав език кодекс.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

ОК maybee болни гледам да направите замяна на страница превръщането тогава, като видя съхраняване за местоположение на върха на езика ще стане огромен.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Замяната, която се говори за (в vB) работи за предварително дефинирани тест само-така че само за фрази. То doesnt ' допирам стълб, така аз мисля ние рамо ' правя то един от двамата, особено за превод. Така че, както аз го виждам, това не е наистина необходимо-да?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Не, не като част от преводача, че не би било добра годни, тъй като след това са били съхранение на 2-ра власт.. Аз мисля Болен опитвам и правя a прост премествам HTML елемент тогава str_ireplace тогава място гръб HTML до паж размножаване и виждам ако този ще работа. Jest нужда от кука място, където страницата е сглобена, но не се показва

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля, имайте предвид, че всички промени във файловете ще бъдат загубени, когато актуализирате vBulletin.

Както разбирам, не е необходимо за vBET промени.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Не, няма нужда да се интегрират с vBet, не счита езика срещу местоположение

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •