Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Виждам, че не използвате последната версия на vBET. Обикновено препоръчваме да актуализирате vBET до последната версия, защото хората описват проблемите, които може да бъде фиксирана вече. Но тъй като не виждате в бележките по изданието, нищо за URL въпроси, ще ви помогне с по-стара версия.
Моля, потвърдете, че имате подходяща конфигурация в Admin CP > vBET > Main -Тя изглежда като vBET не разпознава вашия основа URL (може би имате погрешно: форум език, или директория форума или форум основните домейн). Аз не съм в състояние да възпроизведете проблема така ако потвърдите, че вашата конфигурация е ОК, ще трябва да отстраните този проблем на ваша страна - аз ще се свържем с вас от PM тогава. Но първо проверете вашата конфигурация.
Намерихме причината за този проблем. Това е бъг за опция БГ "ALT" атрибути. В този момент, аз го е забранил на вашия сървър ние ще публикуваме тук инфо, когато ние решаване на проблема.
Намерихме решение за този проблем - тя ще бъде включена в следващата версия. До тогава можете да изключите превод на alt атрибути или флага си за родния ви език ще имат грешен URL на преведени страници (ще остане на преведените страница вместо да се върнем към родния език).