Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 2 на 2

Тема: Мога ли да забраните някои плъгини?

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Default Мога ли да забраните някои плъгини?

Hi Майкъл,

Аз се опитвам да се намали натоварването, то все още е проблем, сайта ми е 100% кеширани.

Ако аз просто искат преводач да превежда страници за гости и нито една от другите функции, като мулти език и т.н. подкрепа форум мога да забраните някои от плъгини?

Това ще намали натоварването?

Аз просто искам основния преводач, така че просто нови страници на нови URL, никой от другите модни неща.

Благодаря.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

В такъв случай можете да изключите много плъгини. Но първо - наистина ли нужда от него? Какво е времето на страница превод на вашия форум? Натоварване на сървъра е виртуална параметър и не трябва да се тревожи за това, ако вашите заявки се обработват бързо. Може да се окаже, че имате още много неизползвани ресурси и натоварване на сървъра е високо, защото погрешно Apache или MySql конфигурация, която принуждава други клиенти, за да се изчака (аз мисля така - не работят в тази област). Тя може да бъде, че имате повече клиенти в същото време и те чакат на опашката, но те чакат за наистина кратко време и не е нужно да се притеснявате за него.

Така че, моля погледнете на използването на паметта и използването на процесора и ако все още имат ресурси да разбера защо нишки са ви чакат за процесора, вместо намаляване на vBET функционалност. Но, разбира се, ако нямате нужда многоезична поддръжка, можете да изключите много плъгини vBET.

Между другото - тук можете да намерите пълния файл robots.txt, който блокира на роботи, които да не пълзи не са значителни преведените страници. Аз днес го актуализира, така че, моля вижте тук: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    Последната промяна е направена от vBET; 10-03-10 В 21:38.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •