Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 2 на 2

Тема: Sales предварително ъпгрейд въпрос - vBET все още се поддържа?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Авг 2010

Default Sales предварително ъпгрейд въпрос - vBET все още се поддържа?

Здравейте,
    Аз съм все още работи по-стара версия на vBET (на моя стар v3.8.9 vBulletin)--и гледам да ъпгрейд на сайта до последната стабилна версия v5 и тогава upgrade vBet към текущата версия (предполагайки, че работи). Питам, защото аз не виждам никакви постове за дълго време...

Аз също съм запален да ъпгрейд на сайта да имат SSL поддръжка и разберат че vBulletin 5 е "SSL съвместими"--vBET също ще работи ако инсталацията е конфигуриран за SSL?

Моля може ли да ме уведомите за тези?

Благодаря

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

vBET е била рафинирана функционалност и клиенти рядко докладва по въпроси, така че няма малко нови постове.
    vBET 5 се изпитват до версия vB 5.1.9. Можете да тествате vBET 5 на нашия тест форум: Форуми - тест форум vBET 5. Просто влезте в тестов акаунт.
    В момента няма отворени проблеми свързани с SSL. vBET работи върху резултата, преди то да бъде представено от външната страна, така че шифроване не трябва да оказват влияние върху работата vBET.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •