Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 11

Тема: Невалиден аргумент предоставена за foreach () в [пътека] / включва / class_postbit.php (294)

Член
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Default Невалиден аргумент предоставена за foreach () в [пътека] / включва / class_postbit.php (294)

Text automatically translated from: Italian to: Bulgarian
    Translated text
    Тъй като са модернизирани vbet, когато аз преименуване на дискусия на тази грешка:

Внимание: Невалиден аргумент предоставена за foreach () в [пътека] / включва / class_postbit.php (294): Оценка () 'г код он-лайн, 27

Внимание: Невалиден аргумент предоставена за foreach () в [пътека] / включва / class_postbit.php (294): Оценка () 'г код он-лайн, 27

Как мога да поправя това?
    Благодаря
    Original text

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Моля, да ни даде точната версия на използвани vBET, Еврофутбол, vBSEO (ако се използва).

Също така моля да ни кажете какъв начин са преименуването дискусия и го правят на нормални или преведена страница?

Член
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Translated text
    В vbet е последната версия имам инсталирана е, че и vbseo 3.3.2.
    От тази грешка, когато преименувате обсъждане на оригиналния език, а дори и когато се опитам да се движат на дискусията от една категория в друга.
    Original text

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Не мога да го възпроизвеждат на нашите форуми, така че аз ще се нуждаят от малко помощ от ваша страна

ОК - аз проверих източник и то е причинено от някои плъгин, с помощта на кука "postbit_display_complete". vBET има 2 плъгини използва тази кука. Може ли да се определи Едното причинява неприятности на вашия форум? Можете просто да го направите като изключите един и проверете дали проблемът все още съществува. Ако отговорът е "да" след това да го активирате и деактивирате другият. Ако все още съществуват след това се опитайте с щанд инвалиди. Ако тя все още съществува - тогава най-вероятно не е vBET вина - опитайте да изключите цялата vBET и проверка.

Вие ще деактивирате плъгин от Admin CP-> Plugins Продукти -> Plugin Manager
    Вие ще забрани целия мод от Admin CP-> Plugins & Продукти -> Управление на Продукти

Моля да ме уведомите за резултатите. Ако PM ми данни за достъп аз ще си го проверите

Член
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Translated text
    Опитах се да изключите Enterprise BB Преводач и съща грешка, но тази грешка е започнал да ми даде в деня след като сте инсталирали.
    Кой може да питам след това да реши?
    Original text

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз разбирам, че ще видите грешка започва, след като vBET е инсталиран. Но както виждате, vBET има нищо общо с него, защото грешката все още се появява, когато е забранено vBET. Също така и някои други промени трябваше да се направи на вашия форум. Може би някой друг мод също добави, или някои конфигурация е променена.

Първо, моля да се определи кой е виновен. Така че забраните един по един всички плъгини, които работят с "кука" postbit_display_complete - проверка всеки път, все още има грешка. Когато се определи кой е виновен, то моля свържете се с автора на Министерството на отбраната, което прави на каша. Ако все още имате някакви въпроси - моля попитайте

Член
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Translated text
    как мога да разбера какви са плъгини, които работят с postbit_display_complete?
    благодаря
    Original text

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Отиди йо да Admin CP -> Plugins Продукти -> Plugin Manager и намери всеки postbit_display_complete

Член
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Translated text
    добре, аз съм изключен един по един път и съм открил е, че проблеми като: това е "passiveVid - Подмяна showthread".
    Но това, което е извинение?
    Аз го държа на разстояние?
    Благодаря
    Original text

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Отиди на автора на този мод и да го попитам какво се случва

Не мога да бъда отговорен за други модове или да знае как работят всички съществуващи модове - Съжалявам, че не може да ви помогне да и се надяваме, че помощта ми е достатъчно добра

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •