Моля, да ни даде точната версия на използвани vBET, Еврофутбол, vBSEO (ако се използва).
Също така моля да ни кажете какъв начин са преименуването дискусия и го правят на нормални или преведена страница?
Не мога да го възпроизвеждат на нашите форуми, така че аз ще се нуждаят от малко помощ от ваша страна
ОК - аз проверих източник и то е причинено от някои плъгин, с помощта на кука "postbit_display_complete". vBET има 2 плъгини използва тази кука. Може ли да се определи Едното причинява неприятности на вашия форум? Можете просто да го направите като изключите един и проверете дали проблемът все още съществува. Ако отговорът е "да" след това да го активирате и деактивирате другият. Ако все още съществуват след това се опитайте с щанд инвалиди. Ако тя все още съществува - тогава най-вероятно не е vBET вина - опитайте да изключите цялата vBET и проверка.
Вие ще деактивирате плъгин от Admin CP-> Plugins Продукти -> Plugin Manager
Вие ще забрани целия мод от Admin CP-> Plugins & Продукти -> Управление на Продукти
Моля да ме уведомите за резултатите. Ако PM ми данни за достъп аз ще си го проверите
Аз разбирам, че ще видите грешка започва, след като vBET е инсталиран. Но както виждате, vBET има нищо общо с него, защото грешката все още се появява, когато е забранено vBET. Също така и някои други промени трябваше да се направи на вашия форум. Може би някой друг мод също добави, или някои конфигурация е променена.
Първо, моля да се определи кой е виновен. Така че забраните един по един всички плъгини, които работят с "кука" postbit_display_complete - проверка всеки път, все още има грешка. Когато се определи кой е виновен, то моля свържете се с автора на Министерството на отбраната, което прави на каша. Ако все още имате някакви въпроси - моля попитайте
Отиди йо да Admin CP -> Plugins Продукти -> Plugin Manager и намери всеки postbit_display_complete
Отиди на автора на този мод и да го попитам какво се случва
Не мога да бъда отговорен за други модове или да знае как работят всички съществуващи модове - Съжалявам, че не може да ви помогне да и се надяваме, че помощта ми е достатъчно добра