Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 4 на 4

Тема: пощата и конци

Член
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Default пощата и конци

Аз инсталиран vbSEO Sitemap Generator следвате тези инструкции: Автоматични Enterprise Преводач - vBulletin.org Форум
    Аз не са поставили необходимия код, както е обяснено, за връзка SEO файла vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php.
    От този момент аз започнах да забелязвам, голямо разпространение на нишка отношение на брой, за да публикувате брой; ли някой от вас знаят причината за това?
    Благодаря

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Да - защото тази интеграция код се грижи само за конец връзки. Така тя добавя връзки превод карта на сайта само за теми.

Член
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

така че е нормално ли е? Всичко наред ли е? защото след това са изпратили и 200 000 URL адреси, индексирани само 20 хиляди?
    благодаря

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Това е ОК Google няма да индексира всички страници, които ви изпратим в карта на сайта, в една минута Как бързи връзки са индексирани зависи от Google алгоритми.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •