Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 2 на 2

Тема: vBET isue с Google API

Забранен
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Default vBET isue с Google API

Здравейте, аз съм администратор на един сайт, който работи безплатна версия на vBET2.3.8 наскоро сайт е блокиран от Google. Съм контактува с тях по този въпрос и те ми казаха, че имам нужда да добавите userip параметър, за да се снабдяване на IP адреса на крайния потребител, от чието име сървър е по искане на API, ако искам те да ме отблокирате.

Бих искал от вашата помощ по този въпрос, тъй като наистина имам нужда да се определи това, ако не можете да направят реални промени, най-малко ще ме упъти в правилната посока, така че бих могъл да направя за себе си промени, като съм донякъде ограничени PHP програмиране способност.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз вече имам решение за него за известно време. Аз не освобождаване в безплатната версия, защото знам userip е само препоръчително не е задължително. Аз нямам време да се правят освобождаване сега, така че, моля, следвайте този инструкции:

1. отворен файл / включва / vbenterprisetranslator_functions.php
    2. намерите функция vbet_getTranslationURL ($ от $)
    3. замени цялата функция (не само този ред) от:
    Code:
      function vbet_getTranslationURL($from,$to) {
        global $vbulletin;

if ($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey']) {
          return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&key='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey'].'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];    
        } else {
          return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        }  
      }
    След това се свържете с Google. Виждам, че ние ще трябва да се освободи 2.3.x скоро (всички други версии, които вече са го включи като си спомням). Няма време днес, но вероятно ще бъде освободена утре, ако не искате да направените промени себе си

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •