В един пост на vB.org ви пишете, че в безплатната версия на vBET поддържа 60 езика. Веднъж инсталиран, аз просто полски, белоруски, украински и руски. Did аз правя нещо крив? Или така е само вливащи безплатната версия? Има ли Pro версия използва за преводите на yandex на 60 езика? Защото от това, което знам, че това е просто yandex предлага безплатен преводи и други като Google Преводач трябва да плащат само.
Добавили сме подкрепа за 60 езикови двойки. двойки с това на какъв език можете да превеждате използвайки Yandex. Например ако Yandex осигурява превод от руски и 30 други езици е 30 езикови двойки, но вече не предоставя преводи между всички тези езици. Ако имате 4 езици това означава, че Yandex поддържа тези четири езика за предварително език форум. Yandex повечето езикови двойки за руски език (от общо 30) и английски (от 25). Pro версия позволява подобен превод език брой Yandex, останалото се поема от други преводачи (Разходи за оптимизация-как vBET ви позволява да използвате машинен превод безплатно или евтино). Просто Google поддържа всички езикови двойки.
Последната промяна е направена от Marcin Kalak; 12-12-15 В 09:50.
Преглед на Tag Облак
Правила на форума