Здравейте имам някои проблеми с инсталирането на vbulletin 5
Имам качени файлове, задаване на моя google api ключ и всички необходими настройки на admincp
Когато се опитах да импортиране на продукта-vbenterprisetranslator.xml аз имам грешка:
[ОФЕРТА]
Импортиране на продукт, моля, изчакайте...
[:]
Предупреждение: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): не успя да открие поток: няма такъв файл или директория в.../includes/adminfunctions_product.php(881): оценявам() ще код на ред 2
Фатална грешка: require_once(): Неуспешно отваряне изисква "/ home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path ='.: / ЮЕсАр/lib/php: / ЮЕсАр/местни/lib/php ') в /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881): оценявам() ще код на ред 2
[/ ЦИТИРАМ]
[/ ЦИТИРАМ]
така че аз добавя този ред да ми "+ core+includes+config.php" да decalre "["Разни'] ['admincpdir']"
[Оферта] $config ['Разни'] ['admincpdir'] = "admincp"; [/ ЦИТИРАМ]
VBulletin 5.1.9 не разполага с този ред от по подразбиране.
Как може да поиска този xml за променлива, която не е налице??
Във всеки случай след това се инсталира. Отидох vbet настройки и добавя моя google api ключ и всички необходими настройки.
След като редактирани ми .htaccess и добавя първо тази линии (при да-не-качване + инструменти + пренасочване правила):
[ОФЕРТА] RewriteEngine на
Опции FollowSymLinks
RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)? $ archive/index.php?/$2 & език = $1 [L QSA]
RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi) / $ index.php?language=$1 [L, QSA]
RewriteRule ^ /? (af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)? $ $2? език = $1 [L, QSA]
[/ ЦИТИРАМ]
Не работи изобщо, всеки език флаг, съм избрал език е все още английски
след това добавих редовете на останалата част на .htaccess:
[ОФЕРТА] RewriteCond % {QUERY_STRING}! пренасочени =
RewriteCond % {QUERY_STRING}! =
RewriteCond % {REQUEST_URI}! (admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*) $ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 [L, QSA] [/ QUOTE]
Работи, когато се кликне върху езика флаг той променя езика на форума, но... прикачените файлове с изображения са били не показва и не може да влезе в admincp,
Когато се опитах да влезете в admincp аз имам тази грешка:
[ОФЕРТА] Зададен входен файл. [/ ЦИТИРАМ]
РЕДАКТИРАНЕ 2-10-15:
Моля, прочетете последния ми пост на тази тема да се помогне за инсталиране върху Еврофутбол 5.1.9