Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 2 на 2

Тема: Това е възможно за други плащания от paypal? Ако актуализация е включена в цената?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2011 г.

Default Това е възможно за други плащания от paypal? Ако актуализация е включена в цената?

Text automatically translated from: Polish to: Bulgarian
    Translated text
    Аз съм обмисля покупката vBET. Въпреки това имам нужда от информация:
    -възможно ли е да плаща по начин, различен от paypal? Аз нямам кредитна карта, и аз съм от Великобритания по същия начин като вас. Може да прехвърля в сметка?
    -Това позволява плащане $ 230 от актуализацията е включена в цената?
    Original text
    Последната промяна е направена от Marcin Kalak; 11-05-15 В 08:10. Причина: ремонт bbcode

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Text automatically translated from: Polish to: Bulgarian
    Translated text
    Можете да прехвърлите сума към вашия акаунт. Попълнете формуляра като нормални, но не плащат използване Paypal-системата ще ви покаже сумата за плащане (в долари, изчисли един долар по средния обменен курс ПНБ за трансфер). След попълване на формуляра моля изпратете ми модул на данните, които сте въвели, и аз ще ви поща за прехвърляне на данни. След одобрението на предаването ще получите лицензи.
    Чрез закупуване на лицензи, вие имате една година безплатни ъпгрейди, можете по-късно може да удължи лицензите и актуализации за още една година.
    Original text
    Последната промяна е направена от Marcin Kalak; 11-05-15 В 19:36.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •