Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 8 на 8

Тема: vBET 4.0 може би не толкова скоро

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Default vBET 4.0 може би не толкова скоро

Здравейте.

Честно казано ние бяхме готови днес за освобождаването на vBET4.0.0 Има един, но той бе тестван на vBulletin4.0.1 Преди производство сме направили бърз тест по 4.0.2 и се оказва, че там е тотална каша с URL адреси (пренасочване и кодиране).

Така че на дясното сега сме тунинг vBET4.0.0 за vBulletin4.0.2 и има възможност, че ние ще трябва да се изчака с пускането докато vB4.0.3 - ние откриваме сериозен бъг в vB4.0.2, която не ни позволява да се освободи сега (Привеждане в изпълнение на Canonical URL "Строго" - не работи за IE и Opera - Еврофутбол Форум - Проекти).

Може би ние ще работим за нашето собствено решение, опитвайки се да дойдат около този въпрос, ако ние решаване на други въпроси, URL, който се появява в vB4.0.2

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Те оправиха 250 грешки в последната версия! Мога да си представя, е доста трудно deveolping цялостен мод, ако те правят може би 700-800 промени в кода, по време на първите 4-5 месеца от жизнения цикъл на Еврофутбол 4. Моята стратегия е да не се докосват Еврофутбол 4 в продължение на няколко месеца, така или иначе.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от krisp View Post
    Те оправиха 250 грешки в последната версия! Мога да си представя, е доста трудно deveolping цялостен мод, ако те правят може би 700-800 промени в кода, по време на първите 4-5 месеца от жизнения цикъл на Еврофутбол 4. Моята стратегия е да не се докосват Еврофутбол 4 в продължение на няколко месеца, така или иначе.
    Напълно съм съгласен.

Възнамерявам да остана с 3.8 за дълго време още.

VB 4 по същество, никога няма да бъде злато, когато смятате, продукта, който сте имали преди да обновите (3.8) и как всички тези нови буболечки са със задна дата, засягащи други функции по подразбиране на Автоматични, когато те дори не са докоснати от това искам да кажа няма промени в код.

Няма печалба ситуация, така че всичко е около 3,8.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Да, това е болка, да осигурим и софтуер, в зависимост от нещо, което не е много стабилен в код ...

Както и да е - след няколко дни тестове и намиране и коригиране на няколко проблема, а също и намиране на малко проблеми, които трябва да бъдат коригирани от vB екип като vB бъг смятаме, че сме готови за BETA освобождаване. Няма да е възможно да излезем от BETA етапа, докато vB4 няма да бъде GOLD, но повечето неща вървят добре и много хора чакат vBET4.0 Така че мисля, че сме готови за него толкова, колкото можем да бъдем в тази ситуация

Член
    Дата на присъединяване
    Jan 2010

Text automatically translated from: Hebrew to: Bulgarian
    Translated text
    Въпреки, че ние всички желаем сърдечен система VB4, изчакайте търпеливо, докато бях там определят, че ще работи правилно .... Moment дълго, отколкото да VB4 аз не бих предложил да се движат все още.
    Не бях прав направих ъпгрейд моята система до 4
    Original text

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от dacho View Post
    Text automatically translated from: Hebrew to: Bulgarian
    Translated text
    Въпреки, че ние всички желаем сърдечен система VB4, изчакайте търпеливо, докато бях там определят, че ще работи правилно .... Moment дълго, отколкото да VB4 аз не бих предложил да се движат все още.
    Не бях прав направих ъпгрейд моята система до 4
    Original text
    Да - Предполагам, че не всички обича Еврофутбол 4 Но все още имаме клиенти, които искат vBET за vBulletin 4, така че го даваме

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Default Разраства бързо, гориво

Text automatically translated from: Chinese to: Bulgarian
    Translated text
    Разраства бързо, гориво, надявайки се да направят подробна информация за SEO
    Original text

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от shikeren View Post
    Text automatically translated from: Chinese to: Bulgarian
    Translated text
    Разраства бързо, гориво, надявайки се да направят подробна информация за SEO
    Original text
    Ни най-малко Моля, не забравяйте, че не го правим от нулата - вече работим, добре тестван код, който просто трябваше да интегрираме с нова версия на vB

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •