Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 9 на 9

Тема: Трябва да знам дали Vbet ще работи с DBseo

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ноември 2014

Default Трябва да знам дали Vbet ще работи с DBseo

Здравейте човек аз съм в момента обяви. Бих искал да го замени с DBseo и автоматични. Аз трябва да знам дали той ще работи преди покупка него. Предлагате ли монтаж услуги.

Благодаря за Помощ

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Ние не планирате да подкрепят DBSEO в този момент. Ние подкрепяме приятелски URL адреси. Така обяви потребители може да остане с обяви или да преминете към приятелски URL.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ноември 2014

Обяви е мъртъв технологии. DBseo е далеч най-доброто от seo опциите, посочени. Тя ще направи един куп смисъл в подкрепа на DBseo. Тя ще направи вашия продукт много по-привлекателни. Всеки шанс ще потребителски код това да работи за нас? за такса?

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

В този момент ние не планираме да се интегрират с dbseo. vBulletin има своя собствена роден приятелски URL адреси. Можете да опитате да интегрират себе си на свой собствен риск, но да знаете, че ако промените кода за vBET тогава ще трябва да го промените отново след всяка актуализация на vBET.
    Последната промяна е направена от Marcin Kalak; 12-11-14 В 10:06.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Имам нужда от това, за да работи с DBSE или имам нужда от някаква подкрепа, за да се определи дупки в VBSEO! Точно сега се опитвам да премахна VBSEO но VBET причинява грешки, призоваващи vbseo файлове

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Ако искате да премахнете обяви първо премахнете интеграция на vBET с обяви в файловете на vBSEO и в .htaccess.
    Ако нямате проблеми с обяви услуги без интеграция, но имате проблеми след интеграция след това създайте нова тема и пишат грешки съдържание.
    Ако промените на Оптимизация на DBSEO след това можете да опитате да интегрират себе си на свой собствен риск, но да знаете, че ако промените кода за vBET тогава ще трябва да го промените отново след всяка актуализация на vBET.
    Последната промяна е направена от Marcin Kalak; 28-11-14 В 10:39.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Просто изненадан да продължи да предлага подкрепа за даден продукт, която е била използвана.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2010

Премахнати .htaccedd код за vbet seo и всички връзки промяна от ключът/Lang/страници? lang = глупости, така че не е решение. Ще стана го по веднъж отново утре и виж и шанс за интегриране на това срещу заплащане? Най-малкото стоп отдаване хората да мислят, че инсталирането vbseo е добра идея в този момент.

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Ако сте премахнали vBET интеграция с обяви в .htaccess файла и файла /vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php, /vbseo/includes/functions_vbseo_url.php, тогава забраните временно vBET.
    Обяви тогава ще анализира връзките в форум език.
    Промяна на връзките ще след това не са свързани с vBET.

Ние може да ви помогне да премахнете vBET интеграция с обяви, но по-късно промяна връзки зависи обяви.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •