И друг преглед: Първоначално публикувано от subiektywny blog няма напрежение капки, действието се развива ефективно ... "Война на елементи" е добра книга, участват не само фенове науката фантастика, но всеки читател, който обича да се откъсне за момент от факта Pełna преглед dostępna na subiektywinie.blogspot.com/2015/08/wojny-zywioow-przebidzenie-ziemi.HTML И за тези, заинтересованите: Интервю с автор на фентъзи поредицата "война на елементи". Приятно четене и аз ви препоръчваме да харесва и споделете ако ви харесва. Бутоните са вече там
А още 2 отзива: Първоначално публикувано от in-corner-with-book Действието е много интересно ... Няма място за скука-на всяка страница ще намерите много интересни събития, протичащи бързи темпове. ... Авторът много пъти изплаши ... Това е роман, определено си заслужава вашето внимание. Pełna преглед dostępna na in-Corner-with-Book.blogspot.com/2015/09/173-wojny-zywioow-przebudzenie-ziemi.HTML Първоначално публикувано от kasiek-mysli Историята звучи просто чудесно! ... роман за една динамична, ангажиране история. Читателят бързо винт в действие, е интересен още събития. ... Лично аз съм много интересно, горещо ви препоръчвам следващия роман на автора и тази книга! Pełna преглед dostępna na kasieK-mysli.blogspot.com/2015/09/wojny-zywioow-przebudzenie-ziemi.HTML
Преработено издание сега в продажба. За повече информация аз ви каня да Fanpage серия "война на елементи".
Преглед на Tag Облак
Правила на форума