забравяйте над него
Надявам се с допълнителни / vbseo_sitemap / данни URL
карта на сайта ми може да индекс бързо твърде
благодаря
забравяйте над него
Надявам се с допълнителни / vbseo_sitemap / данни URL
карта на сайта ми може да индекс бързо твърде
благодаря
конец не превеждат в карта на сайта
<priority> 0.5404 </ приоритет>
<lastmod> 2010-03-29T03: 23:59 +00:00 </ lastmod>
<changefreq> месечно </ changefreq>
</ URL>
-
<url>
-
<priority> 0.5404 </ приоритет>
<lastmod> 2010-03-29T03: 23:59 +00:00 </ lastmod>
<changefreq> месечно </ changefreq>
</ URL>
трябва да бъде като това
може да го?
Последната промяна е направена от vBET; 29-03-10 В 14:46. Причина: коригирани BBCode
На първо място моля направи избор кой вид връзки, които искате да използвате - SEO или език =. Вие го като интегрирани за SEO връзки и иска за langauge = тип. Ако използвате език параметър на връзките си тогава моля промяна YOUR интеграция - сте направили грешно. Описание ясно дава съвети за щанд типове връзки.
За превод на URL - тъй като ние вече наизуст - за изпълнение причина ние не се превежда URL адреси в Sitemap в момента и вероятно не ще в бъдеще.
Последната промяна е направена от vBET; 31-03-10 В 14:38. Причина: печатна грешка
изпълнение е важно
и SEO по-важни
благодаря
Имам същия проблем, ако се даде възможност на последното правило, след това ми карта на сайта получавате пренасочени към Главна.
За да бъдем точни - Аз трябваше да се коментира това:
да направят карта на сайта работа (и не бъдете пренасочени към Главна). Но след като гледах в vbenterprisetranslator_seo.php съдържание шевове, че само пренасочвания да се коригира (Fe / EN /) връзки.# RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
# RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-Г
# RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | изображения) /
# RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
Последната промяна е направена от meto; 03-04-10 В 22:04.
Интеграция код отново е оптимизирана. Моля, вижте първата публикация за нов код.
Здравейте,
увреждания превод за някои форуми, които са за нашите местни момчета, които използват само на английски език, но мисля, че е създадена карта на сайта и за други езици как да деактивирам други създаването език за специфични форуми?
Моля, опитайте това (не тествана):
Поставете код за допълнителна интеграция на vBET вътре на ако блок:
Разбира се, там игнорирани от вас документи за самоличност форумPHP Code:
$ignoredForums = array('FORUM_ID', 'FORUM_ID');
if (!in_array($threadrow['forumid'] , $ignoredForums)) {
HERE vBET ADDITIONAL INTEGRATION CODE
}
Моля, да споделите с нас, та да помогне.