Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Имам безплатната версия на моя тест vb3.8 форум, който да работи добре и би искал да закупите този за основните VB4.02 форум, където е инсталиран VBSEO.
Един от въпросите, които забелязах, е, че имате нужда от началната страница aliaises празен, докато съм в момента форум / index.php и форум / index.php? CMS е в основния домейн и на форума е в Указателя www-example-com/forum.
Много е лесно да се притеснявам VBSEO и плъгини попадат над целия форум, така ...
Защо aliaises празен? - Използвате VBSEO тук и има портал в корена - какви са вашите настройки?
наздраве
Рой
Има точни инструкции интеграция тук, за да можем да прегледаме преди изтеглите?
Имам безплатната версия на моя тест vb3.8 форум, който да работи добре и би искал да закупите този за основните VB4.02 форум, където е инсталиран VBSEO.
Един от въпросите, които забелязах, е, че имате нужда от началната страница aliaises празен, докато съм в момента форум / index.php и форум / index.php? CMS е в основния домейн и на форума е в Указателя www-example-com/forum.
Много е лесно да се притеснявам VBSEO и плъгини попадат над целия форум, така ...
Защо aliaises празен? - Използвате VBSEO тук и има портал в корена - какви са вашите настройки?
наздраве
Рой
Има точни инструкции интеграция тук, за да можем да прегледаме преди изтеглите?
Моля, имайте предвид, че началната страница на псевдоними НЕ трябва да бъде празен повече - тя е, тъй като преди няколко версии
Ако все още виждате такава информация на всяко място на вън форум - моля да ни даде линк и ние ще я коригираме