Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 13

Тема: URL не работи правилно когато апостроф в заглавие

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Default URL не работи правилно когато апостроф в заглавие

Вижте пример тук: V'mail проблеми без отключена V3 на ***

Флаг връзките в долната част ще / *** / t194603-v "

Всичко след "е откъсването

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

добре нещо странно се случва. Тъй като думата м се филтрира otorola (без интервал) на този сайт, URL адресът се пренасочва. За пренасочване "се превръща в % 27. С 27 % в url неща работи добре. Ако заместите % 27 с "ще видите какво имам предвид. Същото се случи на този форум, аз съм се познае, защото настройките на URL за обяви не позволяват на специални знаци.

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

обяви услуги трябва да Нарежете или замяна на специални знаци. Аз не са намерили връзка на вашия сайт със специални знаци. Да обяви не заменя някъде специални знаци във връзка?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Quote Първоначално публикувано от Marcin Kalak View Post
    обяви услуги трябва да Нарежете или замяна на специални знаци. Аз не са намерили връзка на вашия сайт със специални знаци. Да обяви не заменя някъде специални знаци във връзка?
    Не, това не е заместване на специални знаци. Знаете ли как да се определят нещата, така че го прави?

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Не. Ние подкрепяме конфигурацията на vBET, не обяви.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Quote Първоначално публикувано от Marcin Kalak View Post
    Не. Ние подкрепяме конфигурацията на vBET, не обяви.
    да, знам, но тази настройка в vbSEO причинява vBET да се провали в конкретния случай

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Са връзките с " ще се появи на сайта? Това доведе до проблем, трябва да въведете " ръчно?
    Можете да се опитате да вмъкнете правило в AdminCP -> Обяви -> Контролен панел - > Общи Setings -> характер замяна.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Заместващи знаци не работи, освен ако Премахни/замени не английски знаци в URL адреси е на. Ако е включен след това естествено не английски знаци се отстраняват/заменят

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Опитвали ли сте да добавите правило към Дефиниране на вашия потребителски герой заместители в AdminCP -> Обяви -> Контролен панел - > Общи Setings -> характер замяна?

Са връзките с "ще се появи на сайта? Това предизвика въпрос, трябва да въведете "ръчно?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

да добавя това правило: "& #039;"= >'', но то няма никакъв ефект. Аз също tried промяна "Изключване"изпозвате кодиране"в URL адресите?", но това не работи правилно.

Единствената причина аз забелязах това е така, защото Google искали да вземат възхвала URL и промените кодирането на знака. В примера по-горе % 27 се променя на "и след това Google индексира различни езици със" в URL адреса. Но в този случай на URL се изключвател. Ако промените % 27 към "ръчно не се пренасочват към % 27.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •