Вижте пример тук: V'mail проблеми без отключена V3 на ***
Флаг връзките в долната част ще / *** / t194603-v "
Всичко след "е откъсването
Вижте пример тук: V'mail проблеми без отключена V3 на ***
Флаг връзките в долната част ще / *** / t194603-v "
Всичко след "е откъсването
добре нещо странно се случва. Тъй като думата м се филтрира otorola (без интервал) на този сайт, URL адресът се пренасочва. За пренасочване "се превръща в % 27. С 27 % в url неща работи добре. Ако заместите % 27 с "ще видите какво имам предвид. Същото се случи на този форум, аз съм се познае, защото настройките на URL за обяви не позволяват на специални знаци.
обяви услуги трябва да Нарежете или замяна на специални знаци. Аз не са намерили връзка на вашия сайт със специални знаци. Да обяви не заменя някъде специални знаци във връзка?
Не. Ние подкрепяме конфигурацията на vBET, не обяви.
Са връзките с " ще се появи на сайта? Това доведе до проблем, трябва да въведете " ръчно?
Можете да се опитате да вмъкнете правило в AdminCP -> Обяви -> Контролен панел - > Общи Setings -> характер замяна.
Заместващи знаци не работи, освен ако Премахни/замени не английски знаци в URL адреси е на. Ако е включен след това естествено не английски знаци се отстраняват/заменят
Опитвали ли сте да добавите правило към Дефиниране на вашия потребителски герой заместители в AdminCP -> Обяви -> Контролен панел - > Общи Setings -> характер замяна?
Са връзките с "ще се появи на сайта? Това предизвика въпрос, трябва да въведете "ръчно?
да добавя това правило: "& #039;"= >'', но то няма никакъв ефект. Аз също tried промяна "Изключване"изпозвате кодиране"в URL адресите?", но това не работи правилно.
Единствената причина аз забелязах това е така, защото Google искали да вземат възхвала URL и промените кодирането на знака. В примера по-горе % 27 се променя на "и след това Google индексира различни езици със" в URL адреса. Но в този случай на URL се изключвател. Ако промените % 27 към "ръчно не се пренасочват към % 27.