Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 3 на 3

Тема: Функция за ръчно изчистите кеш паметта

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Default Функция за ръчно изчистите кеш паметта

Аз съм в момента работи в сферата на дисково пространство. Би било хубаво да има една функция, за да изчистите кеш паметта в движение, без да се налага да се притеснявате за изчерпване на пространството (или определяне на TTY по-ниска с надеждата, че ще изчисти)

В същото време, има ли начин ръчно мога да изчистите кеш паметта? (Аз съм бил с помощта на изтрие всички данни на кеш опция)

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Добавено в TODO списък, за да позволи ръчно изчистване на кеш паметта.

В този момент, ако ви свършат пространство можете да:
    - Задайте по-ниска Cache TTL
    - Изключване на кеша за конкретни езици

Точно сега, ако искате ръчно да изчистите кеш можете да го направите частично - Cache TTL 1 (да не се използва стойност 0) и от Admin CP задейства ръчно планирана задача "Автоматични Enterprise Преводач (Cache TTL)". След това можете да зададете Cache TTL предишната стойност, ако искате.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Готово. Ще бъдат включени в vBET 3.3.5 и 4.2.3 - чисти кеш ще бъде в състояние да почистите кеша за избраните езици, както и за избрани кеш (база данни, кеш, гост кеш файлове, или кабина).

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •