Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 5 на 5

Тема: Игнориране на URL не работи

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Default Игнориране на URL не работи

Рано сме направили ръчно заобиколно решение да решите този проблем, обаче, сега, отново това е да бъде проблем.

Имам форум, който действа като връзка и директно точки, за да mysite.com / lensreviews.

Добавих "lensreviews", за да игнорират URL опция, обаче, всеки път, когато потребител с преводите хитове, които сочат, той отива mysite.com / форуми / Lang / lensreviews

Някакъв съвет? Можете да проверите това като гост на моя форум за вкъщи.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Update: това се случва само за регистрирани потребители с език, определени в техните профили. Опитайте се да влезете в като *********
    Последната промяна е направена от vBET; 15-02-10 В 12:39. Причина: Премахнато детайли за достъп

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз съм просто отиват там. Моля за вашата собствена сигурност, не изпращайте в обществения достъп детайли. Моля, изпратете тези от PM. Аз съм промяна на мнение, за да премахнете тези данни.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Отидох там и влезли за сметка на тест. Бе пренасочен към немски превод (предполагам, че тест на потребителя, немски език по подразбиране). Първо отвори източник на HTML и да намерят всеки "lensreviews" - всички връзки са наред (така без език). Тогава аз проверих един от тези, като щракнете върху него и той също работи добре - дестинация страница не е преведена.

Моля да го проверите. Ако проблемът все още съществува, моля, дайте ни начин да го възпроизвежда. Описани тук, не работи.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Е, това е добра новина за мен! Са описали няколко члена на този въпрос, и аз съм бил в състояние да го възпроизведе по-рано, но това не се случва вече за мен. Може би, защото съм променил "lensreviews '' / lensreviews" в URL опция игнорира наскоро. Благодаря!

Също така благодаря за премахване на подробности за сметката, за достъп до теста

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •