Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 7 на 7

Тема: Език, Състояние, интегрирани в обявлението система на VB

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Exclamation Език, Състояние, интегрирани в обявлението система на VB

Здрасти

Имам огромен проблем.

Аз съм с поздравително съобщение, за да поздравят гостите и да ги запозная с идеята на моя форум.

Все пак, това съобщение е винаги на немски, защото се извършва чрез VB право System (и е образ за целите на SEO)

Тя ще бъде готино да има допълнителни опции за състоянието в обявлението система.

Например:
    - Потребителят не е разглеждащи форума на [език]
    - Потребителят е разглеждащи форума на [език]

Това ще направи възможно обявления за автоматизиран превод.
    Това би било много важно за мен, а може би и други.

Ако някой има работят наоколо, за да получите условие език в настоящата система за предизвестие, моля да ме пусне сега.

StarBuG

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ако използвате ясно Автоматични предизвестие система трябва да бъде преведен (или ние сме писмено за 2 различни неща). Ако използвате Автоматични notive система, подобрени чрез vBSEO - тогава обявленията не са в чист HTML, но са взети под JavaScript от vBSEO - това е защо тези, които не са преведени. В този случай просто отидете на vBET Други опции и включване на "Превод на съобщения vBSEO в JavaScript". След това ще бъдат преведени.

Моля, дайте ни обратна връзка е вашето решение. Ако не моля пишете повече Автоматични система за предупреждение, което пишеш - особено когато в Admin CP можем да я намерим.

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Това решен проблема ми, но идеята все още е добро.

Не забравяйте, че аз ви попитах тук за това, как мога да се покаже съобщение за гостите, които посещават форума ми в превод език?

Тези предизвестие опции ще направи възможно да се покаже съобщение за тях и не на гостите, които използват на родния език.

Това не е urgend, но все пак ще бъде хубава черта.

В момента показват по-горе съобщение чрез условно кодиран в моя шаблон.

StarBuG

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Решението е, като имате в момента. Просто добавете в шаблон ако секция с условие проверка прави език параметри е настроен.

Ние ще разследва Автоматични съобщение система и проверка на възможностите да се опише това съобщение, което ще се показва само на преведена страница от Admin CP - както аз разбирам, че е това, което искате. Дали?

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

падащото условия като другите в известието, например система е член на [групи]

2 условия:
    - Потребителят не е разглеждащи форума на [език] (падащото за всички активирани langauges)

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

, ние вече направени нови потребителски групи в потребител принадлежи към потребителска група опции в обявленията си система. (Езици груп)
    2 нови възможности за:
    1.Потребителят принадлежи към потребителска група: си език по подразбиране]
    2.Потребителят не принадлежи към потребителска група: си език по подразбиране]

1. съобщение на дисплея само за хора с език от опция
    2. Да не се показва съобщение само за хора с език от опция.
    Тя ще бъде включена в следващия ОСВОБОЖДАВАНЕ.

сега, аз работя за вашата идея ..
    Последната промяна е направена от kamilkurczak; 05-01-11 В 09:16.

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Quote Първоначално публикувано от StarBuG View Post
    падащото условия като другите в известието, например система е член на [групи]

2 условия:
    - Потребителят не е разглеждащи форума на [език] (падащото за всички активирани langauges)
    Вече става .. ще бъдат включени в следващия ОСВОБОЖДАВАНЕ

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •