Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 6 на 6

Тема: За кеш таблици в базата данни

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Question За кеш таблици в базата данни

Само един въпрос като това, какво ще кажете, ако не използвате кеш в vBET? Е освен да изтриете всички маси, свързани с кеш? Забелязах, са добавени много нови таблици (156 таблици, в сравнение с 3 маси в точка 3.2.2 версия) в моята база данни, в сравнение с функционалността на кеша ...

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Няма смисъл да го премахнете. Вие не можете да използвате кеш, точно сега, но може би в бъдеще. Празна, не се използват таблици нямат абсолютно никакво въздействие върху производителността на системата.

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз не планирате да я използвате на всички, дори и в бъдеще. Но, въпросът ми не беше наистина да поиска, ако тя е оказала влияние върху производителността на системата или изпълнение vBET или не, което аз не споря за ... Аз просто исках прост отговор, ако можех да премахнете таблици или не. Аз просто искам да знам, ако това ще спре vBET работа, ако не използват кеш изобщо.

Това е по лични причини и разбирането ми, че това е. Аз имам причини за това, че не с такова голямо количество на таблици в моята база данни, вие можете да разберете това?

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Значи, това е безопасно? Просто обикновен отговор, моля?

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ние не го пробвам, но знам кода, трябва да бъдат безопасни. Преди кеш се използва, тя винаги се проверява е за. Така че, ако сте го увреждания тогава vBET не трябва да слизам код с кеш запитвания. Налице е "би трябвало", защото както писах ние не го пробвате.

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Благодаря. Ще ви уведомим, ако някога я пробвам.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •