Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 4 на 4

Тема: Подкрепа за поддомейни

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Default Подкрепа за поддомейни

Например преминете от site.com/es/thread-url.html до es.site.com/thread-url.html

Това може да помогне в всички странни неблагоприятни последици за Топ домейн SEO.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ние трябва да внимателно да проверите възможността да подкрепи поддомейни.
    В този момент виждам възможни проблеми в URL за проследяване функционалност, която просто игнорира всички пълен URLs, които не започват от форум URL, описани в vBulletin конфигурация.
    Също така обяви и приятелски URL адреси може да направи някои проблеми.
    Най-накрая знам поддомейни ще изисква конфигурации от сървъра страна.

Така че в този момент, ние трябва да го вземат в разследването, преди ние ще бъде готов да реши е Заслужава ли си да отида за нея или не.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Благодаря за това, този Michal, аз го оценявам. Разбирам, ще има някои въпроси за решаване.

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Все още съм за изчакване на тази функция Това ще улесни нещата перфектно, тъй като google webmaster инструменти разгледа subdomain, така че да мога да имат различни пропълзите скорост за всеки език

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •