Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 3 на 3

Тема: Въпрос за настройка на език по подразбиране ".

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Default Въпрос за настройка на език по подразбиране ".

Когато аз инсталирали vBET, вече имах около 18 хиляди потребители на форума, повечето от които все още не са определени настройка "език по подразбиране" в техните потребителски CP. Аз не искам да изискват от тази, тъй като това ще доведе в много хай-тек noobs, ме питат защо системата не ще да ги разглеждате теми.

Така, въпросът ми е това - какво MySQL заявката трябва ръчно да се актуализират всички "Не" ценности "английски"?

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

На първо място - когато езикът по подразбиране на потребителя не е зададен тогава vBET предполага, че е същият като езика по подразбиране на форума. Така че изобщо не е нужно да го поставяте

Ако все пак искате да, това е заявка (ЗАБЕЛЕЖКА: За добавите префикс маса, ако го използвате пред името на таблицата):
    Code:
    UPDATE user SET vbet_def_lang='en' WHERE vbet_def_lang IS NULL OR vbet_def_lang='';
    Последната промяна е направена от vBET; 28-01-10 В 00:04. Причина: Печатна грешка

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Благодаря много!

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •