Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 7 на 7

Тема: Основен проблем с дублиране на съдържанието

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Default Основен проблем с дублиране на съдържанието

Имам сериозен проблем с дубликат съдържание. В момента има ограничение върху размера на знаците, които са преведени на ден с Google преводач, защото ако не съм бил би било смешно. За съжаление това означава, че не всички страници са преведени веднага и същото съдържание съществува на 13 различни страници (използвам 12 преводи)

Аз съм отворен за предложения за това как да решим това. Вярвам, че това е една от причините, аз съм губи трафик напоследък.

Ето един пример за това, което Google е индексиране:
    HTTPS://www.Google.com/Search?q=%22S...w=1364&BiH=643

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Има ли предложения за това как да се реши това? Смятате ли, че http://www.vbenterprisetranslator.co...Nate-Tags.HTML ще решим проблема? Какво показва връзката ви, предвидени?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Аз не съм сигурен точно как да решим това. Е не текст на всички по-добре от същия текст 7 пъти? (Първоначално каза 12, имах предвид 7)

Мисля, че заместник тагове ще помогне.

Аз при условие че връзката е вече демонстрира проблема, тъй като са били преведени страници. Това се случва главно с нови страници и много стари страници, които не са популярни.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Ето един текущ пример: HTTPS://www.Google.com/Search?q=%22G...w=1364&BiH=643 (има 5 от същата версия в момента, аз съм се познае защото другите 2 са били преведени)

Въпросът е, Google е обхождане моите страници по-бързо, отколкото може да им превежда.

FYI, аз прекарах Много пари миналата година на превода и за съжаление вдигнало квотата на ден не е опция.
    Последната промяна е направена от tavenger5; 04-02-13 В 13:51.

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Бързи алтернативни тагове, ние ще се опитаме да осигури възможно най-скоро. Първи път опитате алтернативни тагове. Можете временно да изключите по-малко важно езици.
    В допълнение можем да направим по-очертание избор, ако няма превод тогава:
    1) показват оригиналния текст - сега е
    2) показват оригиналния текст на бележката е чака превод - страницата изисква много незначителни преводи и бележки могат да се появят дразнещо често
    3) показват празен текст

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Благодаря ви за бърз отговор.

Вместо да показва няколко досадни бележки, когато нещо не е преведена, има флаг в системата, за да кажа "цялата тази страница е преведена"? (минус джунджурии, тъй като джунджурии промени много)

Мисля, че идеалният вариант ще бъде да "показват празен текст с уведомление да кажа, че страницата е не е напълно преведени още" уведомлението ще отивам далеч след като страницата е преведено.

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Благодаря ви за вашето предложение. Ние ще работят по тази функция.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •