Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 2 на 2 FirstПърви 12
Резултати 11 за 15 на 15

Тема: Само превежда нови теми

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Освен това, позволява кажа имам х броя на нишките, преведени, но не искат да преведат нещо на всички вече. Няма начин да изключите преводи без премахване всички на връзки към тези страници.

В този случай бих искал да запази флага връзки където преводи съществуват, но изключите флаг връзки, така че нищо ново е преведен.

Това е един случай, когато вътрешно превключване да се каже "Ако този конец е напълно преведени на този език, показват флаг връзка"

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Създайте нова тема с функция искане.
    Моля, не един въпрос на една нишка.
    Нова функция "само превежда нови теми" вече е направено и включени в щанд - vBET 3.x и vBET 4.x версии.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Аз инсталирана най-новата версия, и за съжаление това не работи, както си мислех, че ще.

Въпросът е, че ако се използва, по-стари теми тогава дните уточнява, че Съм бил преведени са вече свързани. Освен това връзката е все още там, но получава пренасочени към оригинала. Разбирам, че има едно предизвикателство в определяне на това дали една нишка е преведена или не, но аз мисля, че е необходимо, за да не губят пари за предишни преводи, които са завършени.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

Също така ако една нишка, която преди това е преведена падне под прага на "Не превежда стари теми" тогава ще има много промени случва. Ако всичко това не трябва да бъде определен брой дни, но определена дата така преводи не непрекъснато ще станат остарели.

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Ако темата е пренасочен тогава вие не губят пари за превода, защото той не е изпратен за превод.
    Превод нишка от определена дата ще бъде в http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html.

Страницата 2 на 2 FirstПърви 12

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •