Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 4 на 4

Тема: Връзки проблема форум отново

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Default Връзки проблема форум отново

Тъй като ъпгрейд към 3.3.0, този бъг е отново случва: http://www.vbenterprisetranslator.co...failure-2.html

Уговорката, която дойде с по-ранни не работят вече

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Той също така се случва с линкове към нашата галерия за снимка на потребителя, така че съм временно позволиха на "Replace" Форум Връзки с директни връзки към целеви URL адреси? "Опция в vBSEO временно (това Къса ми хит брояч).
    Последната промяна е направена от moman; 22-01-10 В 04:43.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Вие направихте ръчни промени във файла и по време на актуализация, която да замени върви обратно по подразбиране. Ето защо спря да работи.

Съжаляваме, но дълго, тъй като тя не ще бъде подкрепена официално ще трябва да я държи ръчно. Така че просто моля, направи промени отново и ти ще работи отново.

Аз ще отида да видя по-тясна връзка, които сочат и аз ще провери възможността за подкрепа на тази в следващата версия Аз ще дам отговор там.

EDIT:
    Аз го видях - моля опитайте да използвате опцията "Игнориране на URL адреси в основните опции vBET - тя трябва да реши въпроса и да запазите избрания от Вас URL адреси не се проследяват чрез превод.
    Последната промяна е направена от vBET; 22-01-10 В 19:18.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Благодарение-I ще използва опцията. Redid ръчна промяна и то не е ефективно, така че аз ще се придържаме към игнорира опция URL адреси.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •