Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 3 на 3

Тема: Форум кеш, неявни

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2011 г.

Default Форум кеш, неявни

Здравейте на всички!

Аз съм като наскоро проблем с кеша ми форум. Единствените промени, направих беше, че надстроих до vbet 4.5.1, така че мисля, че може да е причината. Имах друг въпрос преди и vBET влезли като администратор и се използва FTP привилегии, за да коригирате проблема с надстройката. Ню проблем във ми форум е, че всеки, който се регистрира не могат да виждат, те се регистрират, освен ако те Обнови страницата. Същото отива на PM и осчетоводяването. Няма промени се виждат, освен ако те Обнови страницата.

Това може да не е проблем с vBET себе си, но аз съм мислене, което може да е най-вероятно причината, защото единственият промени, направих наскоро е надстройването.

Може някой просветят ме по този въпрос? Това е проблем с моя vBET плъгин, или трябва да изглеждам другаде?

Благодаря ви за отговор!

Член
    Дата на присъединяване
    Май 2011 г.

Nevermind - това е въпрос от хостинг компанията след всичко. Phew! Всички, които са решени...

Съжаляваме за проблем. Не vBET тук, издават така моля игнорира това!

Забранен
    Дата на присъединяване
    Aug 2012

Аз съм се радвам да решат проблема. Затвори тази нишка.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •