I purtchased vbet векове преди но спира, я използват за каквато и да е причина, не мога да си спомните. Реших да подновят моят лиценз и да го инсталирате отново само да установят, че всичко се промени и аз не съм сигурен, аз сте го инсталирали правилно. Аз са напуснали всички настройките по подразбиране за превод на microsoft, както намеря сега има такси за някои, и да не traanslations независимо какъв флаг, щракна върху. Има ли нещо друго, трябва да се направи? Аз са били търсене, но съм намиране трудно да се намери информация след
Моят форум е Digiscrap форум
Thanx предварително
Лиса
° Редактиране, аз имам преводите да работи след намиране на длъжност, която помага, тя не е превеждане постове и когато направя осчетоводявате обаче, така че повече търсене за мен, освен ако някой е удобен за тест
n/m I деинсталирали тази и друга $30 Бъкс в канала. Инструкциите са лоши, най-добрия и на последната слама е намиране, че е бил добавен много допълнителни настройки, които биха направили много повече работа за мен с photopost разрешения за инсталиране. В крайна сметка реших, че не го си струва смут Съжаляваме