Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 5 на 5

Тема: Въпроси за покупка / инсталиране

Забранен
    Дата на присъединяване
    Май 2012 г.

Default Въпроси за покупка / инсталиране

Здравейте аз съм твърде нова vBulletin и модификации, и така, че имам няколко въпроса.

Бих искал да закупите този плъгин/добави-он, но аз искам да се уверите, че тя все още в момента се поддържа изцяло. Приятел на мина това закупени за си сайт, но той не е получил кода на активиране, необходими, за да работи. Той също така се свържете с поддръжка на няколко пъти но не е получил никаква помощ.

Бих искал да закупите това, тъй като това е най-преводач, съм виждал, но аз не желаят да има никакви проблеми с инсталирането. Аз ще покупка инсталиране поддръжка с добавката, така че да можете да инсталирате за мен със съответния код за активиране.

Може да мога да попитам защо моят приятел може да не се получават всяка подкрепа за проблема си активиране? Той не може да се намери своя код и е изпращан няколко пъти, за да я получите. Той също така се опитвал да направи този форум постове, но постове са не се показва тук. Значително ще обичам да получи този плъгин, инсталирани много скоро на моя форум, така че силно оценява Вашият отговор.

Благодаря.
    Фернандо

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Здрасти
    Ако закупите услуга за инсталиране ще направим цялата инсталация вместо от вас -така че не е нужно да се безпокоите за услугата за инсталация.

За вашия приятел проблем. Правим всички поддръжка само от нашия форум - и всеки нов потребител пост трябва да бъде наблюдавана, така че той не вижда поста си, само след като той е написал. Ние отговаряме на всеки пост колкото е възможно по-скоро.

Тук е нишка, където подобни ситуации е happend (може би е на вашия приятел пост) ЩРАКНЕТЕ ВЪРХУ -както правите se Опитахме да помогне, но няма отговор от потребител

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Февруари 2014

Text automatically translated from: Italian to: Bulgarian
    Translated text
    Здравейте колко време ще отнеме, за да инсталирате и активирате продукта? за мен това отнема само 5 езика, английски, френски, немски, испански и португалски, за други езици, ние не сме заинтересовани в момента.
    Също така аз ви питам, ако правите си безплатни API активиране, защото ние не знаем как да активирате тези продукти.
    благодаря
    Original text

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от fernando View Post
    Бих искал да закупите този плъгин/добави-он, но аз искам да се уверите, че тя все още в момента се поддържа изцяло. Приятел на мина това закупени за си сайт, но той не е получил кода на активиране, необходими, за да работи. Той също така се свържете с поддръжка на няколко пъти но не е получил никаква помощ.
    Сте написали историята е фалшива. И това е лесно да се признае за нас че е измамен, защото активиране код (лиценз код) е достъпна за всеки клиент на страницата за изтегляне в близост до връзка за изтегляне. Така че вашият приятел е трябвало да го видите, ако той изтеглили продукта.
    Също така това не е вярно, че всеки от вашите клиенти не получи помощ някога. Ние винаги отговор на публикации в този форум и можете да го проверите себе си само като отидете нишка по нишка.

Така че да се изясни - ние подкрепяме VBET и имате този форум, за да ви подкрепят.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Alex69 View Post
    Text automatically translated from: Italian to: Bulgarian
    Translated text
    Здравейте колко време ще отнеме, за да инсталирате и активирате продукта? за мен това отнема само 5 езика, английски, френски, немски, испански и португалски, за други езици, ние не сме заинтересовани в момента.
    Също така аз ви питам, ако правите си безплатни API активиране, защото ние не знаем как да активирате тези продукти.
    благодаря
    Original text
    Инсталацията е тривиално - просто качване на файлове на сървъра и product.xml от Admin CP. Все още трябва да конфигурирате vBET. Необходимите опции са описани в readme файл.
    Последната промяна е направена от vBET; 11-03-14 В 12:41.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •