Здравейте аз съм твърде нова vBulletin и модификации, и така, че имам няколко въпроса.
Бих искал да закупите този плъгин/добави-он, но аз искам да се уверите, че тя все още в момента се поддържа изцяло. Приятел на мина това закупени за си сайт, но той не е получил кода на активиране, необходими, за да работи. Той също така се свържете с поддръжка на няколко пъти но не е получил никаква помощ.
Бих искал да закупите това, тъй като това е най-преводач, съм виждал, но аз не желаят да има никакви проблеми с инсталирането. Аз ще покупка инсталиране поддръжка с добавката, така че да можете да инсталирате за мен със съответния код за активиране.
Може да мога да попитам защо моят приятел може да не се получават всяка подкрепа за проблема си активиране? Той не може да се намери своя код и е изпращан няколко пъти, за да я получите. Той също така се опитвал да направи този форум постове, но постове са не се показва тук. Значително ще обичам да получи този плъгин, инсталирани много скоро на моя форум, така че силно оценява Вашият отговор.
Благодаря.
Фернандо