Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Здравейте аз съм твърде нова vBulletin и модификации, и така, че имам няколко въпроса.
Бих искал да закупите този плъгин/добави-он, но аз искам да се уверите, че тя все още в момента се поддържа изцяло. Приятел на мина това закупени за си сайт, но той не е получил кода на активиране, необходими, за да работи. Той също така се свържете с поддръжка на няколко пъти но не е получил никаква помощ.
Бих искал да закупите това, тъй като това е най-преводач, съм виждал, но аз не желаят да има никакви проблеми с инсталирането. Аз ще покупка инсталиране поддръжка с добавката, така че да можете да инсталирате за мен със съответния код за активиране.
Може да мога да попитам защо моят приятел може да не се получават всяка подкрепа за проблема си активиране? Той не може да се намери своя код и е изпращан няколко пъти, за да я получите. Той също така се опитвал да направи този форум постове, но постове са не се показва тук. Значително ще обичам да получи този плъгин, инсталирани много скоро на моя форум, така че силно оценява Вашият отговор.
Здрасти
Ако закупите услуга за инсталиране ще направим цялата инсталация вместо от вас -така че не е нужно да се безпокоите за услугата за инсталация.
За вашия приятел проблем. Правим всички поддръжка само от нашия форум - и всеки нов потребител пост трябва да бъде наблюдавана, така че той не вижда поста си, само след като той е написал. Ние отговаряме на всеки пост колкото е възможно по-скоро.
Тук е нишка, където подобни ситуации е happend (може би е на вашия приятел пост) ЩРАКНЕТЕ ВЪРХУ -както правите se Опитахме да помогне, но няма отговор от потребител
Бих искал да закупите този плъгин/добави-он, но аз искам да се уверите, че тя все още в момента се поддържа изцяло. Приятел на мина това закупени за си сайт, но той не е получил кода на активиране, необходими, за да работи. Той също така се свържете с поддръжка на няколко пъти но не е получил никаква помощ.
Сте написали историята е фалшива. И това е лесно да се признае за нас че е измамен, защото активиране код (лиценз код) е достъпна за всеки клиент на страницата за изтегляне в близост до връзка за изтегляне. Така че вашият приятел е трябвало да го видите, ако той изтеглили продукта.
Също така това не е вярно, че всеки от вашите клиенти не получи помощ някога. Ние винаги отговор на публикации в този форум и можете да го проверите себе си само като отидете нишка по нишка.
Така че да се изясни - ние подкрепяме VBET и имате този форум, за да ви подкрепят.
Инсталацията е тривиално - просто качване на файлове на сървъра и product.xml от Admin CP. Все още трябва да конфигурирате vBET. Необходимите опции са описани в readme файл.
Последната промяна е направена от vBET; 11-03-14 В 12:41.