Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 2 на 2

Тема: Безплатен с ограничена функционалност или пробна версия?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2012 г.

Default Безплатна версия

Преди I покупка, трябва да се уверете се, че това ще работи зад моите фирми защитна стена. Ние да блокирате много инструменти за превод, защото потребителите могат да използват тези инструменти да стигнем до уеб сайтове, които обикновено са блокирани.

Има ли версия, която е с ограничена функционалност, или е пробен период, в който мога да тествате в моята среда, ко? Ако тя работи, аз ще го бута моята среда за производство.

Друг въпрос, трябва ли лиценз за моята среда, ко ако аз съм я изпълнява в производството както и?

Благодаря

Дрю

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Имахме безплатната версия, когато превод в Google и Microsoft е свободен. След като е изплатена ние спря, подкрепа на безплатната версия от оптимизация за нуждите на платени услуги, които имаме в платени версия.

Моля, имайте предвид, че vBET изисква вашият сървър да има достъп до външни доставчици на преводи (Microsoft и/или Google и/или Apertium). Всички преводи са направени от HTTP, така че вашата конфигурация на защитата трябва просто да позволи изходящи HTTP заявки

vBET лицензът е на инсталация. Ако трябва да го инсталирате на различни форуми нуждаете и различни видове лицензи. Едно за всеки форум, която изпълнявате. Ако имате изпитване среда, която не е достъпен за външни лица тогава след като информира ни можете да инсталирате vBET на вашата среда на тестване. Разбира се трябва да имате лиценз първи.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •