Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 19

Тема: Се борят да преинсталирате VBET

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Default Се борят да преинсталирате VBET

Когато се разреши VBET, главната страница на VBET опция няма да показва (всички други опции за страници ще се покаже). Също така ми форуми няма да показва.

Аз съм работи vBulletin 3.8.7 PL2.

Аз съм загрижени да получите VBET отново в онлайн режим. Бях принудена да я излитат моята система, тъй като той е бил възпрепятстват по някакъв начин на нишката дисплей.

Може би I трябва да просто купят на услугата за инсталиране и има ли момчета погледнете го...

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Аз се регистрирали за Google преводи API и вписва низа, както се изисква в опциите на VBET.

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Мислех, че може да е този проблем за "ред на изпълнение", разполагахме в миналото с нашите плъгин за удостоверяване. Лицензиране сертифициране повторната аз проверка, че нашите удостоверяване плъгин е ред на изпълнение 1001, (е), както и vBulletin е 1000 (е).

Това е друг проблем; флаговете не се показват, нищо не показва, просто:-) увисва vBulletin. Питай vBulletin списък новите осчетоводявания и просто да показва бял екран, докато забраните VBET.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравей. Съжаляваме за времето за реакция - разполагахме дълъг уикенд в Полша.

Уверете се, че имате изходящи заявки, разрешени във вашата система. vBET се използва доставчици на външни преводи, ако вашата система е блокирала такива молби, тогава всичко просто ще Закачи, тъй като е блокиран.

Можете просто да я проверите само с помощта, тестов файл. Моля, вижте тук за подробности как да го проверите: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    Ако сте се блокирани - страницата увисва трябва да обърнете се към вашия доставчик и изискват от него да се позволи изходящите http заявки.
    Моля, кажете искате ли още помощ

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Бинго... Ето отговор:

Начална превод тест за Google API v2
    Резултати от изпитването:
    Тест за грешка: не могат да се свързват към хост
    Време (в милисекунди) на връзката: 21088.4240723

Това казва, имам проблем със защитната стена е свързване на Google API? Ако да, моля, кажете ми кои портове и какви сървър трябва да се поиска:-).

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Моят сайт се изисква да премине през прокси, която очевидно е предотвратяване на връзката към googleapis.com. Има ли начин да зададете прокси сървъра в VBET?

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Това може да не помогне, но ако използвам кода на googleapis.php, изменени, за да зададете прокси сървъра, получавам следното:

Резултат от изпитването: {"данни": {"преводи": [{"translatedText": "Здравей", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Тест грешка:
    Време (в милисекунди) на връзката: 196.223876953

Това всеки смисъл да?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Quote Първоначално публикувано от hmspain View Post
    Това може да не помогне, но ако използвам кода на googleapis.php, изменени, за да зададете прокси сървъра, получавам следното:

Резултат от изпитването: {"данни": {"преводи": [{"translatedText": "Здравей", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Тест грешка:
    Време (в милисекунди) на връзката: 196.223876953

Това всеки смисъл да?
    Че е видно, че преводът се поставят ОК

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Quote Първоначално публикувано от Simon Lloyd View Post
    Че е видно, че преводът се поставят ОК
    Това е полезно, благодаря ти! Сега трябва да разберете защо добавянето на прокси за заобикаляне на проблема за VBET не решава проблем ми увисне:-(.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Здрасти
    Моля, кажете ми ако имате нужда от всяко допълнително помощ с този проблем

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения