Здравейте,
vBet не разпознае, че API за превод на Microsoft е надолу (защото ми свободно обем е над).
Здравейте,
vBet не разпознае, че API за превод на Microsoft е надолу (защото ми свободно обем е над).
Последната промяна е направена от r.dziadusz; 07-05-12 В 22:02. Причина: BBCode редактиране
Ако сте споразумение за старите Api за превод на Microsoft просто да премахнете вашите API във вашия adminCP. Ние не знаем какво ще бъде отговор на сървъра от не съществуващи API
Не, искам да кажа Microsoft фирмата. Аз просто искам да използвате свободен 2mio и след това googles платени... но vBet не разпознае, че няма свободни 2mio microsofts...
Последната промяна е направена от r.dziadusz; 07-05-12 В 22:02. Причина: BBCode редактиране
vBET трябва да признае това. Може ли моля PM достъп подробности за да ме да проверите защо ли го happend?
Но той не го разпознава. Проблемът продължава. Опитайте сами: vBet (последните), vBulletin (3.8) и vBSEO 3.6. Преводи спира, когато безплатни квоти (microsofts) е завършена, но работи отново, когато разреши "използва само Google".
Последната промяна е направена от r.dziadusz; 07-05-12 В 22:01. Причина: BBCode редактиране
Може ли моля PM вашите данни за достъп, за да провери, какво се случва
Здравей. Does проблемът все още съществува?
Няма отговор - счита проблема си е отишло. Ако не, моля пишете в тази тема