Здравей съжаление I не били обратно на това по-рано но повечето пъти, когато опитам вашия сайт му надолу.
Моят сайт не работи бавно, какво казвам е натоварване е високо, винаги когато имам vbet в употреба, ако аз назад към vbseo като стандарта, товара на капки, аз съм премества в sever, че сега е **** Ram и 3.2 ГХц процесор (четворна ядро).
Какво е питам е, има ли все пак да спре vBet превода anymore но държа преводи, които са вече в кеша и база данни, така че хората все още могат да посещават www.mysite.com/fr/mythread_content.HTML и видите френски превод, който аз вече разполагам за него.
Превръщането става прекалено скъп, както на Google, така и на Microsoft, са вече платени на преводи, не е твърде много от Apertium и на натоварване на сървъра. Ето защо, за сега бих искал да го изключите от превръщането на други, но все пак позволява на потребителите да виждат съдържание на вече преведени, аз разбирам че там "няма да бъдат преведени ново съдържание и преводите ще бъде стари, но като съдържание на всеки преведени пост не променя (потребители може да редактират си) няма проблем.
Поздрави,
Саймън