Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 9 на 9

Тема: Празни публикации

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2012

Default Празни публикации

Мога да намеря когато не са налични просто получавам празна публикация от страна членка, го използва доставчици няма превод. Това е, когато имам "Покажи оригиналния текст за потребител" да не се показват
    Последната промяна е направена от DirtRider; 09-04-12 В 09:44.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Аз ще го проверява за. Също така Моля, кажете ми ако "Покажи оригиналния текст за потребител" комплект на ще празни публикации се появява?
    Също така Имайте предвид, че тя може да се coused, но доставчик на грешен тайна/ИД/api ключ

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2012

Добре ако имам шоуто оригиналния текст за потребител, установена на on, след което да го ще показва оригиналния текст. Това нещо е след това ще имате публикация в нишка, която не е на английски и тя се пренебрегва. API клавишите изглежда да работи, когато доставчиците на превод са налични.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2012

OK не се притеснявайте за това повече на продължаващите проблеми, аз съм като с тази модификация, сега имам заличава го, какво съществуването на пари, това се оказа
    Последната промяна е направена от DirtRider; 11-04-12 В 08:12.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Както сте получили в отговор в този много нишка - нашият екип проверява проблема.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Не мога да възпроизведете този проблем на моя форум за тест. Може ли Моля, покажете ми url с пример за където има "празен" пост, и ако достъп, като изпрати ми е все още workig, аз ще го проверка на място

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2012

За съжаление аз не както сте отстранили този mod от моя сайт, като го сега е като ни твърде много въпроси.

1. Празни пост, когато доставчикът на превод не е достъпен (настройката да не показва оригиналния текст)
    2. Пост на други езици, освен по подразбиране, когато доставчикът на превод не е достъпен (настройки Покажи оригиналния текст) това причинени объркване като английски членовете може да не разберат пост и ще ги Игнорирай.
    3. Форум забавяне право надолу превод доставчик, когато не е налична, членовете на форума се оплакват, че не е приемлива в тези ниски скорости.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Както казах, не мога да възпроизведете този проблем, така че ако не е инсталирана на vBET и поради това не можете да показвате ми тази грешка в "действие" е невъзможно за мен да проверите какво се е случило.
    Моля позволи ми да го проверите във вашия ftp.
    Последната промяна е направена от r.dziadusz; 14-04-12 В 16:34.

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Jun 2012

Няма отговор, така че трябва да затворите тази нишка. Ако имате въпроси относно тази нишка ще го отворя друг начин моля запис нови.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •