Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 6 на 6

Тема: vBulletin версия 4.1.10

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2012

Default vBulletin версия 4.1.10

Аз съм мисля за тази mod, но просто искате да знаете следните

1. Това е мисия да инсталирате са имали опит в инсталирането на модификации, но аз наистина не обичам да ръчно редактиране на код.
    2. Спомена, че свободното преводачески услуги имат граници, как това работи?
    3. Какво разходи ще можем да гледат с платени преводачески услуги?
    4. Ще работи на моя кожи от PurevB.com

Мисля, че всичко за сега

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Здрасти
    1) Имаме пълна инсталация descibed в нашия форум за сервиз, ако това не е всичко охотно ще ви помогне, също може да имате го прави чрез закупуване на "интеграция/instlation услуга"
    2) Generaly след известна сума от знаци, превод доставчикът не прави превод вече този ден, но от следващия ден тя ще бъде разрешена отново
    3) Можете да зададете ваши собствени граници, така че разходите зависят само от вас -също от нашата следващата версия можете да направите преводи ръчно безплатно!
    4) vBET, ще работят на всеки кожата, vBulletin форум

Чувствайте се свободни да задават допълнителни въпроси, аз ще се радваме да ви помогне

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2012

Добре I закупило продукта вече и сте го инсталирали, но аз мисля, че аз ще трябва да закупите услуга за интегрирането/instlation, но не мога да видя, където трябва да направите това сега

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2012

PS изпратя поща, но не получи отговор досега и да моля излитане тази умерено история на моя пост

Пенсионери;)
    Дата на присъединяване
    Авг 2011

Здрасти
    Тук е URL адрес за вас: http://www.vbenterprisetranslator.co...=installations
    I ви позволяват също да осчетоводявате без платимо

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2012

OK благодаря ние ще бъде закупуване тази услуга скоро

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •